|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Poszukuje w Lutym (wiosna) Wish-Lady .D róznosci ;)
Witam serdecznie, a więc tak
![]() ![]() moje rzeczy do oddania znajdziecie w podpisie ![]() Jeżeli cos masz z mojego wish a interesuję cię cos z moich wątków ,prosze napisz w wątku w którym coś znajdziesz. Dziekuję ![]() Moja WISH LISTA perfumy; PRADA AMBER! 1-Kenzo słoń (najlepiej stary 2-Angel La rose 3-GUCCI ENVY FOR MEN -męskie -(łisz)number one! 4-CHANEL Coco MADEMOISELLE EDP na zapas 5-CHANEL Coco noir 6-Chanel CHANCE 7-Miss dior cherie (starsa wersja)Najlepiej 2006 8-Jimmy CHOO EDP 9-V&Rolf Flowerbomb 10-Chanel Platinum Egoiste dla TŻ 11-HAYATI ARABIAN OUD! 12-Kenzo Orijental tak się stęskniłam ,wiedziałam że prędzej czy pózniej zatęsknie __________________ Wish Kosmetyczny: Cienie do powiek w kremie ciepłe kolory Pędzle do blendowania i konturowania Mac,Inglot, Hakuro Kredka czarna do brwi Inglot twarda lub inna Masło do ciała Palmers Oliwki dla dzieci lub dorosłych Kosmetyki Lipikar La roche posay baum up i inne Krem do twarzy liftingujący/nawilżający/+30 Dax Cosmetic casmeree krem matujący ,podkład 03 opalony Sephora primer baza rozświtlająca kolor soleil bronzing Mega nawilzające masła i balsamy do ciała Odżywki do włosów ,maski nawilzające Regenerum do włosów,rzęs Rzęsy w płynie Inne; Balerinki rozm 40 bawełniane skarpetki nowe ![]() Kurtka jeansowa jasna (marmurkowa)-jasny jeans rozm 42-44 Czapka smerfetka i komin dresowy na wiosne kolor szary! Ubranka dla chłopca rozm 116 Ubranka dla chłopca rozm 146 Buciki firmowe tylko w idealnym i bdb stanie rozm 30 i 36 Sandałki na lato dla chłopców nike,reebok ,adidas 30 i 36 Czapeczki z daszkiem dla chłopców za ładne ubranka oddam perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Poszukuje w Lutym (wiosna) Wish-Lady .D róznosci ;)
Hej
Czy za ubrania oddajesz perfumy czy wymieniasz ciuszki na ciuszki? Mam zarówno ubranka (rozmiar 146) jak i buty (rozmiar 36, 30 też może się znajdzie) - sandały, półbuty i trzewiki (ecco i primigi). ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- To może się ogarnę w przyszłym tygodniu i założę jakiś wątek na ciuchach - dam Ci wtedy znać ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.