|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nie wiem jak juz sobie poradzic
Nie wiem jak juz sobie radzić, dziewczyna mnie zostawiła ponad 2 tygodnie temu, oczywiście starałem sie ją odzyskać ale ona na to leje. tydzień już ze sobą nie gadamy ona mówi że jest jej tak lepiej.
Poszła sobie do innego i dlatego mnie zostawiła ona mówi że nie ale ja wiem że tak jest, od kiedy poznała tego kogos to mnie kopnęła w dupe i powiedziała ze mnie nie kocha, że nie chce więcej ze mna utrzymywać kontaktów, wiem że woli z nim spędzać czas, widziałem że dla mnie czasu nie miała a dla niego tak. Teraz to co zawsze mi mówiła że ja jestem najlepszy, że to co sie we mnie najbardziej podoba to teraz sie tym jara u tego kolesia, mówiła ze nigdy nikomu tak nie bedzie mówic i ze mnie nie zostawi, kłamała. ![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-03-30 o 09:59 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie wiem jak juz sobie poradzic
no to sobie ją dalej kochaj. W czym problem? Ona nie zabrania tobie byś ją kochał.
Ona tylko nie kocha ciebie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tylko że ja jej nie chce kochac? i ona tego tez nie chce?
Pytam jak mam sobie z tym wszystkim poradzic a ty mi odp "to sobie ją dalej kochaj" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
A ty myślałeś ze zakochanie tak mija jak kac - na drugi dzień po zerwaniu?
Na forum jest kilkaset wątków w stylu "rzucił/rzuciła mnie, ale ja kocham". Żaden przypadek nie jest wyjątkowy, wszystkie i tak sprowadzają się do tego samego: trochę czasu trzeba odcierpieć i już. Przechodzi samo.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Na to jest jedna rada. Czas leczy rany. Może Ci się wydać, że to banał, ale to jedyny sposób. Na Twoim miejscu zajęłabym się sobą, zainteresowaniami, przyjaciółmi i nie pokazywała po sobie, że jest Ci źle bez niej bo to Ci nie przyniesie nic dobrego. Trzymaj się dzielnie i bądź twardy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To prawda, na forum jest temat dla porzuconych i ludzie udzielają tam sobie wsparcia. Poczytaj, może znajdziesz coś co ci pomoże.
Ode mnie rada taka: po pierwsze i najważniejsze odetnij się od niej. Usuń nr telefonu, fejsbuka, maila i co tam jeszcze macie do komunikacji. Nie interesuj się, nie oglądaj, nie śledź, nie wnikaj, bo w ten sposób tylko sobie zrobisz krzywdę. Im mniej będziesz o niej wiedział - tym lepiej. No i skup się na sobie: jakieś nowe pasje, hobby, trening (jak wypocisz złość i smutek na siłowni to zrobi Ci się lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Ta dziewczyna już podjęła decyzję i musisz się z tym pogodzić. Nie chce kontaktu z Tobą i Ty też nie szukaj z nią kontaktu. Dziewczyny tutaj mają rację, że z czasem powinno być lepiej, a Ty powinieneś zająć się teraz sobą, swoimi zainteresowaniami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Szuka sobie innego
Moja była bardzo sie zmieniła z charakteru zaczęła byc chamska, wredna, głupie odzywki, i pisze wszystko specjalnie to co mnie wkurza, wiem że to przez takiego jednego typka ale ona twierdzi że on nie ma na nią wpływu. Wyśmiewa mnie choć nigdy tego nie robiła, z wszystkiego sie smieje. Byliśmy razem ale mnie zostawiła, utrzymywaliśmy kontakt niby ale te rozmowy własnie tak wyglądały że wiecznie mi wszystko na zlosc robiła. Powiedziała że inni sie jej podobają i znajdzie kogos innego.
Ja ją kocham a ona do mnie z takim tekstem i że ma na mnie wy☠☠☠ane. |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Dot.: Szuka sobie innego
Widać, że ciągle żyjesz nadzieją. Była to była, odetnij się.
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie pisz,nie dzwoń i zacznij się zachowywać jak facet z jądrami albo chociaż z jednym, głowa do góry.Wiosna idzie. Edytowane przez Pomaranczorange Czas edycji: 2015-02-21 o 23:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Jesteś jakimś masochistą czy co ?
Dziewczyna daje jasne sygnały, że ma Cię kompletnie gdzieś i nie zamierza do Ciebie wracać, bo chce szukać kogoś innego. Jest chamska i wredna, a Ty wciąż z nią piszesz, po co ? Daj sobie z nią spokój, bo nic z tego juz nie będzie. Odetnij się, urwij kontakt. Nie odpisuj na wiadomości, sam nie pisz. Zacznij żyć swoim życiem. Znajdź sobie jakieś hobby, żeby nie myśleć. Świat jest pełen dziewczyn ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Dziewczyna jawnie pokazuje, ze ma Cie w gleboki poważaniu a Ty jeszcze usilnie probujesz zlapac z nia kontakt, no brawo.
Olej ja jak ona Ciebie, odetnij sie, wyjdz do znajomych, na impreze, tam jest multum dziewczyn. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.