|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
dylematy większe, dylematy mniejsze
Witajcie,
po długim czasie obserwowania Was, w końcu i ja postanowiłam coś napisać. Chodzi trochę o podzielenie się swoimi przemyśleniami, a trochę o pomoc, udzielenie rady, wsparcie na duchu ![]() PS. mam 22 lata. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
multitasking ninja
|
Dot.: dylematy większe, dylematy mniejsze
Cytat:
![]() No i - to, co mam w podpisie ![]()
If the doors of perception were cleansed every thing would appear to man as it is, Infinite. Edytowane przez WhySoSerious Czas edycji: 2015-02-18 o 17:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja uważam, że to "coś" musi być od początku znajomości. Jeżeli do tej pory nie ma tej chemii to nie będzie. Jak z nim się związesz to chyba z bojaźni, że nie znajdziesz lepszego. Młoda jesteś, tyle życia przed Tobą to i trafi się ten jedyny.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dzięki dziewczyny, też tak własnie myślę, ale nie wiem czy on zgodziłby się na przyjaźń... ja sama nie wiem czy będąc na jego miejscu przystałabym na takie warunki. Patrząc na mój poprzedni związek, od początku wiedziałam, że chcę coś zbudować, a w tym przypadku pojawia się dużo wątpliwości.
Moja sytuacja niejako skłoniła mnie do przemyśleń też z tego powodu, że moje dwie przyjaciółki są w szczęśliwych związkach, chociaż na początku nie chciały, więc stąd moje rozumowanie - może u mnie też by tak było i w końcu zbudowałabym coś naprawdę trwałego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
multitasking ninja
|
A czujesz wobec niego w ogóle jakikolwiek pociąg fizyczny?
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
tak, podoba mi się, lubie jak mnie dotyka, całuje... tylko, że nie zawsze, czasem czuję, że wcale tego nie chce i nie chcę, żeby to robił...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.