|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
dzinsy na szczupła i niska osobe_
witm wszystkie Kobietki,
mam nadzieje, ze mi pomozecie. Chodzi mi mianowicie o kupno spodni sportowych lub dzinsikow. Problem polega na tym, ze w kazdym sklepie sa rozne rozmiary i np. w housie rozmiar 26 jest dla mnie za duzy a na jakims targu ten sam rozmiar jest oka ![]() ![]() dodam ze w pasie mam 68 cm. aha i nogawki moga byc dlugie bo bardzo lubie chodzic w tkich spodenka. Takie male rozmiary drodukuja w big starze, wrangler`ze itd. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: dzinsy na szczupła i niska osobe_
Ja mam w pasie 62, a do niedawna mialam jeszcze mniej, ale utylo mi sie najwyrazniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
A ja mam 58 w pasie i normalnie chodzę po sklepach wściekła
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
dzieki Kobietki
![]() ![]() a jakie modele kupujecie? moze podacie mi nazwy.....aha czy sa takie spodenki, ktore maja nogawki rozszerzane a nie rurki badz marchewy? najlepiej gdyby byly w tyleczku obcisle a nogawki szersze.....nie szwedy ![]() buziaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja polecam dżinsy z Terranovy - ja też mam podobny problem, jestem szczupła i lubię spodnie dopasowane, ale nogawki mają mieć dzwon i mają być długie.. prawie wszystkie spodnie mam podwinięte
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ja tez zawsze poluje na XS czy w 26
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Terranova, rozmiar XS - super się w nich wygląda. Reporter ma duże rozmiary, rozmiar S często jest olbrzymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.