|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() dziwna relacja
hej!
Poznaliśmy się na początku grudnia na imprezie, cały czas utrzymujemy kontakt, był ze mną na pod koniec stycznia na studniówce, niestety mam wrażenie że ostatnimi czasami troszkę sobie odpuścił, kiedyś zostałam bardzo skrzywdzona przez chłopaka i ostatnio zrobiłam mu akcje w związku z moimi uprzedzeniami i myślę że trochę przesadziłam, czy usprawiedliwić swoje zachowanie i opowiedzieć co kiedyś przeżyłam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: dziwna relacja
Myślę, że w każda relacja międzyludzka opiera się na rozmowie zatem tak - porozmawiaj z nim, a nie baw się w gierki.
Jeśli mu nie wyjaśnisz podłoża problemu i nie powiesz o uczuciach to on nie będzie rozumiał o co ci chodzi i w końcu będzie miał dość. Życie jest zbyt ciężkie żeby się wiecznie "domyślać"... można się zmeczyc
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:29.