|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
![]() Moje zachcianki Styczen :)Moja wish lista
![]() Fotelik rowerowy dla dziecka ![]() ![]() ![]() ![]() KOSMETYKI: -Neutrogena -Oleje świata Joanna -Olejki do ciała i do kąpieli -Balsamy/żele pod prysznic -Sól/puder/kule do kąpieli -Męskie kosmetyki -Ziaja nuno -Bobini -Head&shoulders ZAPACHY Chloe Versace, Crystal Noir Cacharel, Amor Amor Tentation Vanille Noire Coty, Esprit, Night Life by Esprit Ralph Lauren, Ralph Hot JLO Jennifer Lopez, Miami Glow Escada Magnetism E.Coudray, Vanille et Coco Alyssa Ashley, Coco Vanilla -Full speed ![]() ![]() ![]() -Puma Jamaica ![]() ![]() -Little black/pink/gold/white/red dress DOM -koce polarowe jednokolorowe -firanki "makaron" -Ciśnieniowy ekspres z dysza do spieniania mleka ![]() ![]() -telefon dotykowy (chętnie xperia x10 mini) ![]() ![]() -jednorazowe maszynki do golenia -obrazy -Rolki r.37 i 43 ![]() -Szklanki komplety takie typowo "kawowe" np.jak na latte ![]() ![]() -Kieliszki do wina/szampana/martini -narzutę na łóżko 200x180 bądź większa ![]() ![]() -pościel 200x220 ![]() -ręczniki fioletowe,bordowe i brązowe -książki (tematyka wampiryczna, romanse, fantasy,) -półeczki ze stali nierdzewnej kuchenne -golarka męska (trojglowicowa) ![]() ![]() -Ciuszki chłopięce r.86 -Koszulka i getry męskie termoaktywne ![]() -Biustonosze duze C/D -Buty 36/37 -Akcesoria kuchenne ze stali nierdzewnej bądź silikonowe -Fondue ![]() -żywe kwiaty pokojowe -szlafrok i kapcie 86 ^ chłopiecy -mata do wanny OGRÓD ![]() ![]() ![]() ![]() -cebulki kwiatów -nasiona -Sadzonki krzewów / drzewek owocowych lub ozdobnych ZOO :P karma sucha dla kotów, psów pokarm dla papużek falistych i piasek Im wiecej ![]() ![]() ![]() Edytowane przez 23Paula23 Czas edycji: 2015-02-21 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: Moje zachcianki Styczen :)
Mam depilator - dodałam wczoraj do wątku, syrop do kawy chyba migdałowy się jeszcze znajdzie,książki tez mam,golarke męska ale nie trojglowicowa,olejek kokos loton s dokładnie jeden caly i połowa drugiego,balsamy pod prysznic eveline jeszcze parę w zapasie mam,.. Zapraszam na moją wish
![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
moglabym znalezc sloiki po kawie, moze jakies ubranka r.86, kosmetyki slodko pachnace
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Z.wisha mam 1 i 1/2 olejku kokosowego, krem do przesuszonych miejsc pilarix mini,balsam por prysznic,
Woda yves rocher kokosowa i waniliowa obie po 100ml Nawilzacz.powietrza Syrop.do.kawy Książki
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dobrze, to poczekam na zdjęcia.
Widzę, że szukasz karmy dla psów - jakiejś konkretnej? Coś powinnam mieć... I piasek dla papug też
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nie mam nic wiecej
posiadam po za wątkiem naomi campbell z 30 ml zostało jakieś 10 ml, avon summer white zostało z 10 ml.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:01.