|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
On mnie oszukuje...
Jak w temacie - zaspokaja się sam przy filmach, gdy ja inicjuję to się wykręca zapracowaniem i zmęczeniem. Mówi, że jest w pracy, gdy czas spędza przy grach...Co robić?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: On mnie oszukuje...
Zapytać dlaczego Cię okłamuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Porozmawiać, powiedzieć, że Ci przykro z tego powodu, poprosić żeby już tak nie robił, a jeśli nic się nie zmieni, to zastanowić się, czy chce się być dalej w związku, w którym partner nie przejmuje się Twoimi uczuciami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
plum plum
|
![]() a jak rozmowa nie pomoże to wysłać go na drzewo.
![]() |
![]() |
#5 |
.
|
zmień chłopaka.
![]() |
#6 |
nyan nyan ^^
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
O losie. Nie napisałaś nic więcej, jak się zachowuje, etc.
Samo pytanie o to, dlaczego kłamie może nie być skuteczne, ale spróbuj - mam jednak fatalne doświadczenia z exem, który podobnie - zaspokajał się, kłamiąc potem, że jemu "po prostu się nie chce" (ta, przez miesiąc), kłamał, że jest w pracy/śpi, kiedy grał/był z kumplami. Ja tłukłam mu do głowy, że np. to wychodzenie z kolegami czy gry mi nie przeszkadzają i niech sobie to robi, nie mam nic do tego, tylko jak pytam, to niech mówi, że wyszedł gdzieś, a nie, że spał. Kiedyś doszło do takiego kuriozum, że zgłaszałam zaginięcie na policji, bo dwa dni nie dawał znaku życia i jego rodzina nie wiedziała, gdzie jest, a okazało się, że chlał na umór z kolesiami, wrócił zapity trzeciego dnia. A tłumaczył wszystko tym, że "on nie chce mnie denerwować mówiąc prawdę". Pogadać możesz z TŻtem, ale jak będzie kręcił i zmyślał, to pomyśl, czy sobie nie odpuścić kogoś, komu nie możesz ufać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
A ze mnie zrobi tą najgorszą, bo go sprawdziłam
![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Zachowuje się różnie, najczęściej jest zmęczony, narzekajacy na wszystko i wszystkich. Praca jest wymowka na wszystko - na to, zeby nie wychodzic, nie wyjechac na weekend. Teraz dochodzi jeszcze, ze jest tez wymowka na unikanie seksu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to po co ci taki chłop, co nawet w łóżku nie ma z niego pozytku?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
plum plum
|
Cytat:
Nie bój się, że konfrontacja może się źle skończyć. Masz faceta, który nawet seksu nie chce z Tobą uprawiać. Jeśli się boisz, że po ewentualnej kłótni Cię zostawi, to mu upiecz babeczki z wdzięczności na zapas, że uwolni Cię od swego g**wnianego towarzystwa. Na co Ci facet, przy którym łapiesz kompleksy, frustrujesz się i zastanawiasz, czemu go nie kręcisz? No bo nie powiesz mi, że dzięki jego kłamstwom czujesz się świetnie, fajnie i kwitnąco?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:34.