|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Kłucie brzucha w 8 miesiacu:(
Witam i proszę o poradę bardzo mi na tym zależy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kłucie brzucha w 8 miesiacu:(
jesli to takie silne bole to lepiej idz do lekarza szybciej, nawet na izbe poloznicza w szpitalu sie zglos
![]() takie bole w kroczu to pamietam ze jak mala sie umoscila na pecherzu- bolalo nieziemsko...moze ci dzidzia cos uciskac- ale zawsze lepiej to sprawdzic
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ja mam też ukłucia ale zawsze wtym samym miejscu w dole brzucha po lewej stronie, promieniuje do pośladka i do nogi - to podobno od kręgosłupa. A jeżeli Ciebie tak bardzo boli to najlepiej czym prędzej czmychaj do lekarza albo na IP.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam takie kujące bule w okolicach pępka, chociaż nie są one takie długie. Większy problem mam z pachwiną prawego uda :/ Jak chwilę postoję czy pochodzę to mnie piecze, szczypie, no okropnie. Najgorsze, że te bule są coraz silniejsze
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wracam ze szpitala, poszłam to skontrolować, dziś nie mogłam wstać z łóżka samodzielnie, a o chodzeniu nie wspomne, małymi kroczkami i na wpół zgięta.
Jestem w 31 tyg, szyjka już mi się skróciła do 2cm i mam lekkie rozwarcie, więc wolałam dla pewności pojechać doo szpitala. Mam luteine 2x 2tab , nospe forte i magnez 3 razy dziennie, szyjka się nie skróciła prawdopodobnie, miałam tylko badania ginekologiczne przez swojego lekarza, dość długie i dokładne, jeśli nie poprawi mi się do czwartku będę miała USG i chce mnie do szpitala położyć, bo jest ryzyko wcześniejszego porodu. A tak zalecenie leżenia, coś tam w domu robić mogę, mam nie dźwigać kategorycznie , ogólnie na siebie uważać
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam kobietki za rady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ja teraz mam 33 tydz i tez takie klucia, albo przy pepku, albo na dole, boli tez przy chodzeniu ... Ale to nie zawsze, musze lekarza zapytac o nospe, moze pomoze ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Miałam takie bóle od połowy ciąży.Lekarz twierdził ,że to normalne o ile ból umiarkowany. Byłam po poronieniu więc do końca brałam luteinę i nospę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.