|
Notka |
|
Gry komputerowe Forum dla graczy komputerowych. Nie wiesz w co grać? Co kupić? Która gra jest fajna? Dołącz i podziel się wiedzą i pomysłami. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co wybrać? Jakiś symulator farmy.
Dzień dobry. Potrzebuję waszej rady. Mój chrześniak za dwa tygodnie będzie miał urodziny. Myślę jaki prezent mu kupić. Lubi gry komputerowe, a na rynku jest ich bardzo wiele. Chcę, żeby był zadowolony z prezentu. On interesuje się gospodarstwem, stale pomaga dziadkowi w pracy na roli, dba o zwierzęta. W domu ma kota, psa, szczura, a teraz chce jeszcze rybki. Może dać mu jakąś grę o zwierzętach. Jakiś czas temu przewinęła mi się reklama gry, gdzie hoduje się zwierzęta, siać rośliny itp. Jest jakaś gra warta polecenia. Nie znam się na grach, ale bardzo bym chciał aby cieszył się z prezentu. Bardzo chciałbym sprawić mu przyjemność. A on się naprawdę dobrze czuje w pracy ze zwierzętami, dbaniu o nie. Uwielbia to po prostu. Myślę, że kupienie mu takiej gry będzie dobrym pomysłem. Zaproponujecie mi coś. Chciałbym, żeby gra trafiła w jego upodobania. On kocha zwierzęta i na tym chciałbym oprzeć wybór gry. Słyszałem, że dostępne są jakieś symulatory farmy, zoo, czy tego typu gierki. Wiecie jak jest rzeczywiście? Proszę, pomóżcie mi.
W wolnej chwili zobacz: yorki oraz fretka domowa
Dopiero w samotności człowiek jest naprawdę sobą... Edytowane przez wolero Czas edycji: 2015-06-15 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co wybrać? Jakiś symulator farmy.
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=24186 nie tak dawno wyszło
http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=2791 fajna gra,ale dosyć stara nie wiem czy można ja jeszcze gdzieś kupić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Z nowości to Farming Simulator 2015
Edytowane przez lemoniadaorange Czas edycji: 2014-11-13 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
z gier farmerskich polecam szczególnie Big Farm i My Little Farmies - ewentualnie Wolni Farmerzy.
Edytowane przez valerie891 Czas edycji: 2015-04-25 o 08:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.