|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Niska waga, ale tłuste ciało
Cześć, jestem tu nowa
Mam problem natury cielesnej ![]() Ważę 46 kg, mierzę 1.57 i mam grube uda, łydki i ramiona. Zimą jest ok, ale wiosną i latem wygląda to okropnie ![]() ![]() Z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niska waga, ale tłuste ciało
a pływanie?
![]()
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
|
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Przeglądałam ten temat, ale nie chciałam wtryniać się w wątek Autorki, ale widzę, że ma podobny problem
![]() Co do płyt- mam ćwiczenia z Carmen Electrą, swojego czasu pomogły mi wywalczyć dość zgrabna sylwetkę, ale teraz chyba potrzebuję większego kalibru. Kilka razy podchodziłam do ćwiczeń z Chodakowską (skalpel), ale mam wrażenie, że za bardzo skupia sie na oddechu, a nie na ćwiczeniach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Czemu nie postawisz na najprostsze i najłatwiej dostępne formy ruchu, jak: bieganie,rolki,rower,skak anka? Na pewno świetne wymodelują sylwetkę i odchudzą,ujędrnią.Możesz też kupić sztangielki i ćwiczyć w domu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:51.