|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Crazy Ex Story - Podziel się swoją
Hej dziewczyny! Robię mały research na temat byłych związków. W związku z tym chciałabym usłyszeć różne zwariowane historie na temat waszych byłych facetów, albo przypadkowych randek. Chodzi o totalnie odjechane rzeczy. Może poszłyście kiedyś na randkę, na której facet powiedział coś albo zrobił coś po czym miałyście ochotę uciekać?
![]() Miałam chłopaka na drugim roku, który po zerwaniu nie mógł się z tym pogodzić, i jedyny układ w którym "pozwolił" mi od siebie odejść, to jeśli nadal pozwalałabym mu do siebie przychodzić i spać w tym samym łóżku. W dodatku wymagał, żeby każdy następny chłopak z którym się spotykam akceptował tą sytuację. Uważał, że ma do tego prawo i to całkowicie normalne. Jeśli któraś z Was ma odwagę się podzielić się swoją historią, to zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Crazy Ex Story - Podziel się swoją
Cytat:
O ja... Nie wierzę. ![]() Byłam kiedyś na randce, na której gość ciągle opowiadał mi o swoich chomikach. Bite dwie godziny. Bez przerwy. O tym jak się który nazywał, jak zdechł i jak przebiegł pogrzeb. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
The Devil In I
|
Spotykałam się z gościem, który raczył mnie poinformować o tym, że jeśli przytyję to mnie zostawi.
![]() Boże, gdzie ja miałam rozum? ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Mój były skłamał, że ma białaczkę, ze strachu, że go zostawię po tym, jak wyszly na jaw jego kłamstwa. Rozstaliśmy się mimo to, i dopiero po jakimś czasie zdałam sobie sprawę, że szczegóły tej historyjki były kompletnie niewiarygodne . Głupia ja :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Robi się gorąco, macie jeszcze jakieś historie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Kiedyś spotkałam się z chłopakiem, który na pierwszej randce opowiadał, jak zamierza namówić swoich rodziców i brata na kredyt, a potem uciec z tymi pieniedzmi z kraju, rodzinę zostawiając z długiem. Namawiał mnie, żebym mu w tym pomogła
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
moja pierwsza miłość.
po dwóch latach związku, facet przyszedł do mnie do domu "porozmawiać o tym, jak naprawić nasz związek", okradł mnie z biżuterii, a następnie podarował ją swojej nowej dziewczynie. dowiedziałam się później, że ja też nosiłam biżuterię po jego EX. dodam, że karma wróciła. po 5 miesiącach znajomości panna była już w widocznej ciąży, także szybko im poszło :P Może właśnie dlatego mnie zostawił, bo ją zapylił- ale w sumie dla mnie lepiej :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Macie coś jeszcze?
![]()
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
1. Byłam na kiedys na oficjalnym party, towarzystwo doborowe, obowiązywal storj wieczorowy, wysmienite menu, konwersacje jak w Wersalu i oczywiscie moj partner :d szalenie frapujący temat.... karmienie młodych kurczaków gotowaną marchewką tartą na plastikowej tarce bo metal zabija witaminy. Rzeczywiscie, poziom jego wiedzy w tej materii rzucił mnie na kolana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Byłam kiedyś na radnce z facetem, który zagadał do mnie na fb, mielismy wspólnych znajomych ale nie znaliśmy się. Facet- prawnik (ja wtedy byłam na 3 roku prawa), wykładający filozofię prawa na jakiejś tam uczelni, wydawał się być ok.
Nie dość, że cały czas gadał jakby był jakimś Sokratesem albo innym Platonem i nie dało się prawie zrozumieć o co mu chodzi to już zaczął planować naszą wspólną przyszłość, opowiadając mi o swoim rodzie rodziny Słomiańskich (nazwisko zmieniłam). Mówił, że nigdy nie umawia się z innymi kobietami niż prawniczki (ewentualnie studentki prawa) lub lekarki bo jego rodzice nie zezwoliliby na "skalanie" prawniczo- lekarskiego rodu. Kiedy po spotkaniu napisałam mu wiadomość, że miło było ale jednak chyba nie nadajemy na tych samych falach to się wielce oburzył jak ja w ogóle mogę go odrzucać, przeciez on jest szlachecko urodzony (serio !). Poza tym zarerezwował nam już wakacje na tydzień w Tajlandii (wspominiałam mu wcześniej że bardzo chciałabym tam pojechać) i teraz to ja nie mogę mu odmówić i mam się z nim spotkać. Wydzwaniał i pisał non stop, po kilkanaście razy dziennie aż w końcu na całe szczęście odpuścił. Psychol ![]() Edytowane przez Oliwiabb Czas edycji: 2015-03-03 o 21:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Szkoda, że nie zaprosił mnie na pogrzeb ostatniego. Może nie byłam w jego typie. ![]()
![]() |
#12 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jedna historia :
Mój były był u mnie i kiedy wyszłam z pokoju ustawił sobie przekierowanie wszystkich moich maili na swoje konto. Dostałam wiadomość od chłopaka z którym spotykałam się kiedyś przez wakacje parę lat wcześniej, bardzo niewinnego maila, na co mój były zareagował furią i zerwał ze mną, po czym oczywiście chciał wszystko naprawić. Wkurzył mnie tak tym, że nie szanował mojej korespondencji, że sobie dałam z nim spokój. Aha, jakiś czas przed tą akcją z mailem przejrzał wszystkie moje kontakty w telefonie i wykasował numery wszystkich facetów, których nie znał albo nie lubił. Chory człowiek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.