Crazy Ex Story - Podziel się swoją - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-03-01, 11:57   #1
aquarell
Raczkowanie

Crazy Ex Story - Podziel się swoją

Hej dziewczyny! Robię mały research na temat byłych związków. W związku z tym chciałabym usłyszeć różne zwariowane historie na temat waszych byłych facetów, albo przypadkowych randek. Chodzi o totalnie odjechane rzeczy. Może poszłyście kiedyś na randkę, na której facet powiedział coś albo zrobił coś po czym miałyście ochotę uciekać?

Miałam chłopaka na drugim roku, który po zerwaniu nie mógł się z tym pogodzić, i jedyny układ w którym "pozwolił" mi od siebie odejść, to jeśli nadal pozwalałabym mu do siebie przychodzić i spać w tym samym łóżku. W dodatku wymagał, żeby każdy następny chłopak z którym się spotykam akceptował tą sytuację. Uważał, że ma do tego prawo i to całkowicie normalne.

Jeśli któraś z Was ma odwagę się podzielić się swoją historią, to zapraszam
aquarell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-01, 12:55   #2
Ikupashi
Raczkowanie

Dot.: Crazy Ex Story - Podziel się swoją

Cytat:
Napisane przez aquarell Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Robię mały research na temat byłych związków. W związku z tym chciałabym usłyszeć różne zwariowane historie na temat waszych byłych facetów, albo przypadkowych randek. Chodzi o totalnie odjechane rzeczy. Może poszłyście kiedyś na randkę, na której facet powiedział coś albo zrobił coś po czym miałyście ochotę uciekać?

Miałam chłopaka na drugim roku, który po zerwaniu nie mógł się z tym pogodzić, i jedyny układ w którym "pozwolił" mi od siebie odejść, to jeśli nadal pozwalałabym mu do siebie przychodzić i spać w tym samym łóżku. W dodatku wymagał, żeby każdy następny chłopak z którym się spotykam akceptował tą sytuację. Uważał, że ma do tego prawo i to całkowicie normalne.

Jeśli któraś z Was ma odwagę się podzielić się swoją historią, to zapraszam

O ja... Nie wierzę.
Byłam kiedyś na randce, na której gość ciągle opowiadał mi o swoich chomikach. Bite dwie godziny. Bez przerwy. O tym jak się który nazywał, jak zdechł i jak przebiegł pogrzeb.

www.anachcebanana.blogspot.com <-

Marysia była lekko w szoku
Ikupashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-01, 13:14   #3
Addicted To Pain
The Devil In I

Spotykałam się z gościem, który raczył mnie poinformować o tym, że jeśli przytyję to mnie zostawi. I on nic w tym złego nie widział.
Boże, gdzie ja miałam rozum?

Are you looking for happines?
Are you looking for something better?
Do you ever feel emptiness?
Are you scared it's gonna last forever ?

Kierowca od 24.06.2015

Addicted To Pain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-01, 13:20   #4
Lakritze
Przyczajenie

Mój były skłamał, że ma białaczkę, ze strachu, że go zostawię po tym, jak wyszly na jaw jego kłamstwa. Rozstaliśmy się mimo to, i dopiero po jakimś czasie zdałam sobie sprawę, że szczegóły tej historyjki były kompletnie niewiarygodne . Głupia ja :P
Lakritze jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-01, 13:36   #5
aquarell
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lakritze Pokaż wiadomość
Mój były skłamał, że ma białaczkę, ze strachu, że go zostawię po tym, jak wyszly na jaw jego kłamstwa. Rozstaliśmy się mimo to, i dopiero po jakimś czasie zdałam sobie sprawę, że szczegóły tej historyjki były kompletnie niewiarygodne . Głupia ja :P
Cytat:
Napisane przez Addicted To Pain Pokaż wiadomość
Spotykałam się z gościem, który raczył mnie poinformować o tym, że jeśli przytyję to mnie zostawi. I on nic w tym złego nie widział.
Boże, gdzie ja miałam rozum?
Cytat:
Napisane przez Ikupashi Pokaż wiadomość
O ja... Nie wierzę.
Byłam kiedyś na randce, na której gość ciągle opowiadał mi o swoich chomikach. Bite dwie godziny. Bez przerwy. O tym jak się który nazywał, jak zdechł i jak przebiegł pogrzeb.

O Boże, najgorzej

Robi się gorąco, macie jeszcze jakieś historie?
Stary 2015-03-01, 13:53   #6
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Kiedyś spotkałam się z chłopakiem, który na pierwszej randce opowiadał, jak zamierza namówić swoich rodziców i brata na kredyt, a potem uciec z tymi pieniedzmi z kraju, rodzinę zostawiając z długiem. Namawiał mnie, żebym mu w tym pomogła Tak, to było nasze pierwsze i ostatnie spotkanie
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-01, 16:32   #7
malaDarunia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to malaDarunia

moja pierwsza miłość.
po dwóch latach związku, facet przyszedł do mnie do domu "porozmawiać o tym, jak naprawić nasz związek", okradł mnie z biżuterii, a następnie podarował ją swojej nowej dziewczynie.
dowiedziałam się później, że ja też nosiłam biżuterię po jego EX.

dodam, że karma wróciła. po 5 miesiącach znajomości panna była już w widocznej ciąży, także szybko im poszło :P

Może właśnie dlatego mnie zostawił, bo ją zapylił- ale w sumie dla mnie lepiej :P
Stary 2015-03-02, 19:33   #8
Vacuous
Rozeznanie

Macie coś jeszcze?
Stary 2015-03-03, 17:45   #9
tereskaj
Raczkowanie

1. Byłam na kiedys na oficjalnym party, towarzystwo doborowe, obowiązywal storj wieczorowy, wysmienite menu, konwersacje jak w Wersalu i oczywiscie moj partner :d szalenie frapujący temat.... karmienie młodych kurczaków gotowaną marchewką tartą na plastikowej tarce bo metal zabija witaminy. Rzeczywiscie, poziom jego wiedzy w tej materii rzucił mnie na kolana I tak zakonczylo się to "love story" a proces technologii żywienia kurczakow do dzis budzi mój wstręt. To nie jest fantazja, to się na prawdę działo.
tereskaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-03, 21:08   #10
Oliwiabb
Wtajemniczenie

Byłam kiedyś na radnce z facetem, który zagadał do mnie na fb, mielismy wspólnych znajomych ale nie znaliśmy się. Facet- prawnik (ja wtedy byłam na 3 roku prawa), wykładający filozofię prawa na jakiejś tam uczelni, wydawał się być ok.
Nie dość, że cały czas gadał jakby był jakimś Sokratesem albo innym Platonem i nie dało się prawie zrozumieć o co mu chodzi to już zaczął planować naszą wspólną przyszłość, opowiadając mi o swoim rodzie rodziny Słomiańskich (nazwisko zmieniłam). Mówił, że nigdy nie umawia się z innymi kobietami niż prawniczki (ewentualnie studentki prawa) lub lekarki bo jego rodzice nie zezwoliliby na "skalanie" prawniczo- lekarskiego rodu.

Kiedy po spotkaniu napisałam mu wiadomość, że miło było ale jednak chyba nie nadajemy na tych samych falach to się wielce oburzył jak ja w ogóle mogę go odrzucać, przeciez on jest szlachecko urodzony (serio !). Poza tym zarerezwował nam już wakacje na tydzień w Tajlandii (wspominiałam mu wcześniej że bardzo chciałabym tam pojechać) i teraz to ja nie mogę mu odmówić i mam się z nim spotkać. Wydzwaniał i pisał non stop, po kilkanaście razy dziennie aż w końcu na całe szczęście odpuścił. Psychol

Edytowane przez Oliwiabb
Czas edycji: 2015-03-03 o 21:10
Oliwiabb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-03, 21:20   #11
Ikupashi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aquarell Pokaż wiadomość
O Boże, najgorzej

Szkoda, że nie zaprosił mnie na pogrzeb ostatniego. Może nie byłam w jego typie.

www.anachcebanana.blogspot.com <-

Marysia była lekko w szoku
Ikupashi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-03-04, 08:51   #12
elamem
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Oliwiabb Pokaż wiadomość
Byłam kiedyś na radnce z facetem, który zagadał do mnie na fb, mielismy wspólnych znajomych ale nie znaliśmy się. Facet- prawnik (ja wtedy byłam na 3 roku prawa), wykładający filozofię prawa na jakiejś tam uczelni, wydawał się być ok.
Nie dość, że cały czas gadał jakby był jakimś Sokratesem albo innym Platonem i nie dało się prawie zrozumieć o co mu chodzi to już zaczął planować naszą wspólną przyszłość, opowiadając mi o swoim rodzie rodziny Słomiańskich (nazwisko zmieniłam). Mówił, że nigdy nie umawia się z innymi kobietami niż prawniczki (ewentualnie studentki prawa) lub lekarki bo jego rodzice nie zezwoliliby na "skalanie" prawniczo- lekarskiego rodu.

Kiedy po spotkaniu napisałam mu wiadomość, że miło było ale jednak chyba nie nadajemy na tych samych falach to się wielce oburzył jak ja w ogóle mogę go odrzucać, przeciez on jest szlachecko urodzony (serio !). Poza tym zarerezwował nam już wakacje na tydzień w Tajlandii (wspominiałam mu wcześniej że bardzo chciałabym tam pojechać) i teraz to ja nie mogę mu odmówić i mam się z nim spotkać. Wydzwaniał i pisał non stop, po kilkanaście razy dziennie aż w końcu na całe szczęście odpuścił. Psychol
A nie miałaś potem represji za narażenie się RODOWI?
elamem jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-03-04, 14:43   #13
aquarell
Raczkowanie

Jeszcze jedna historia :

Mój były był u mnie i kiedy wyszłam z pokoju ustawił sobie przekierowanie wszystkich moich maili na swoje konto. Dostałam wiadomość od chłopaka z którym spotykałam się kiedyś przez wakacje parę lat wcześniej, bardzo niewinnego maila, na co mój były zareagował furią i zerwał ze mną, po czym oczywiście chciał wszystko naprawić. Wkurzył mnie tak tym, że nie szanował mojej korespondencji, że sobie dałam z nim spokój.

Aha, jakiś czas przed tą akcją z mailem przejrzał wszystkie moje kontakty w telefonie i wykasował numery wszystkich facetów, których nie znał albo nie lubił.

Chory człowiek
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości