|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 126
|
Kiedy kobieta pierwsza mówi, ¿e jej zale¿y...
Hmm nie wiem od czego zacz±æ
![]() Czy zdarzy³o siê, ¿e pierwsze powiedzia³y¶cie, ¿e chcia³yby¶cie czego¶ wiêcej ni¿ przyja¼ñ? Jak to siê zakoñczy³o? Czy zawsze mê¿czyzna wychodzi³ z inicjatyw±? Czy kobiecie "wypada" powiedzieæ, ¿e trudno jej udawaæ szczê¶liw± osobê, bo czuje co¶ innego ni¿ przyja¼ñ...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 85
|
Dot.: Kiedy kobieta pierwsza mówi, ¿e jej zale¿y...
W pierwszym przypadku to ja wysz³am ze stwierdzeniem, ¿e jedyne czego chcê, to on. W zasadzie chyba siê ucieszy³, ale mnie ostrzega³, ¿e jest ciê¿kim typem faceta.
Có¿, wysz³o na to, ¿e naprawdê by³ trudny i siê rozstali¶my po kilku miesi±cach, ale siê cieszê, ¿e wysz³am z inicjatyw±, bo wtedy nie wiem, czy byliby¶my razem. W drugim przypadku ja zaczê³am pokazywaæ, ¿e mi bardzo zale¿y, bo w zasadzie zna³am go od wielu, wielu lat i przez ten ca³y czas hamowa³am w sobie uczucia, bo on nie chcia³ byæ w zwi±zku, byli¶my przyjació³mi, którzy na siebie lecieli po ca³o¶ci, ale w sumie nie zeszli siê, no bo nie. Ostatecznie to on mi co¶ wyzna³, widywali¶my siê, ka¿da rozmowa powa¿niejsza koñczy³a siê "zobaczymy, co z tego wyjdzie z czasem" z jego strony i w sumie ostatecznie po paru miesi±cach zaczêli¶my byæ ze sob± tak naprawdê. Ale i tak mam na chwilê obecn± du¿o obiekcji, czy to jest to. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 126
|
Zastanawiam siê czy w ogóle da³abym radê to powiedzieæ, bo to takim wyznaniu wszystko siê zmieni.
Ju¿ nie bêdzie tak jak dawniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 383
|
U mnie to zawsze faceci mnie nekali, ja bylam na nie.. i potem jakos samo doszlo do zwiazku :P
No roznie to bywa,slyszalam o przypadkach przyjazni 20 lat a potem nagle w kims wybuchlo po czasie, trudno powiedziec, ja osobiscie na zdrowy rozum wolalabym znale¼æ kogos kto od razu mnie z³apie do sieci, ale moi faceci byli inni i czekali cierpliwie.. :P Trudne pytanie. Z cyklu- a co bedzie jak umrê? Przynajmniej dla mnie.Za duzo jest mozliwosci,za duzo historii roznych ludzi
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 22 549
|
Niezmiennie dziwi mnie, ¿e kto¶ jeszcze zastanawia siê nad tym, co "wypada" ze wzglêdu na bycie kobiet±.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
plum plum
Wiadomo¶ci: 4 384
|
je¶li Ci zale¿y na facecie, to ja bym powiedzia³a. Uwa¿am, ¿e lepiej od razu wiedzieæ na czym siê stoi, ni¿ latami czekaæ a¿ on co¶ zauwa¿y w pseudoprzyja¼ni.
Sama te¿ powiedzia³am facetowi, ¿e mi zale¿y, byli¶my razem kilka miesiêcy, to ja odesz³am.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 684
|
U mnie wysz³o bardziej z mojej inicjatywy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 9 831
|
[1=18d73f41c1c01aef8fdf04b 5e3282c14752c25f5_62181c6 d1d29a;50491894]Niezmiennie dziwi mnie, ¿e kto¶ jeszcze zastanawia siê nad tym, co "wypada" ze wzglêdu na bycie kobiet±.[/QUOTE]
W XXI wieku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 845
|
Dot.: Kiedy kobieta pierwsza mówi,i989h ¿e jej zale¿y...
Mowic o uczuciach nie umiem ale raz sprobowalam pocalowac. Odwrocil glowe. Poczulam sie jakby ktos dal mi w twarz. Dalej sie spotykalismy jako znajomi. A teraz jestesmy razem 9 miesiecy i jest cudownie. Nie zaluje ze wtedy zaryzykowalam. Wszystko albo nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 220
|
Powiedzia³am raz pierwsza i szczerze ¿a³ujê. Teraz jestem ostro¿niejsza i czekam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.