|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Koralowe usta na wiosnę :)
Cześć Dziewczyny!W związku z nadchodzącą wiosną popełniłam taki oto kolorowy /koralowy make up
![]() Do makijażu użyłam: Twarz: Podkład: M.A.C Pro Longwear Foundation kolor: NW13 Korektor: L'oreal True Match kolor: nr 1 ivory Puder: M.A.C Blot Powder kolor: Medium Dark Policzki: Rozświetlacz: The Balm Mary Lou Manizer Puder konturujący: Kobo Sahara Sand Róż: Inglot Oczy: Cienie: M.A.C Club, Deep Truth plus Sleek " Ultra mattes vol. I" Rzęsy: Bourjois Twist up the volume Brwi: Na dziko :P Usta: Koralowa pomadka Golden Rose Velvet Matte nr 05. Więcej o matowych ustach znajdziecie w moim najnowszym poście na: www.orzechoweoczy.pl Gorąco zapraszam! Pozdrawiam i zapraszam do klikania linków w stopce ![]() Nutella
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koralowe usta na wiosnę :)
Ładny makijaż. Ja do tej pory nie doceniałam tego koloru, wydawał mi się nieatrakcyjny, ale widziałam Meg Ryan w Masz wiadomość, miała takie usta, pięknie wyglądała. I dlatego już sobie kupiłam koralową szminkę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Podoba mi się makijaż ust, świetny kolor, z resztą ja lubię czerwienie. Oko mi się tak średnio podoba, a właściwie dół. Te dwa kolorki mi się gryzą.
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
na pierwszym zdjęciu bardzo mi przypominasz Olgę Bołądź a to oznacza, że masz najpiękniejsze oczy świata
![]() a sam makijaż super, taki trochę tajemniczy, trochę niepokojący a trochę po prostu ładny i kobiecy. |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Pięknie to wygląda
|
|
|
|
|
#6 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cytat:
![]() Oczy są zwierciadłem duszy dlatego powinnyśmy je zawsze starannie podkreślać. Ja jestem totalnie uzależniona od tuszu i kreski, a Wy?---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Dzięki BlueDecoria! ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
Być może to zdjęcie trochę pożarło kolory, ale faktycznie dolna powieka była pokreślona dosyć kontrastowo. Experymentuje właśnie z innymi niż czarny kolorami na lini wodnej. Bardzo polecam kredki Astor Perfect Stay 24 H Eye shadow + liner- są mega trwałe do takiego właśnie zastosowania. W drogerii internetowej kosmetykizameryki są po 5 zł!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:35.