|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Powiększanie Piersi
Tematów na temat powiększania piersi już trochę jest na forum ale, nie mogę znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Chciałabym zamówić sobie breasfast chyba dobrze napisałam http://www.topsuplementy.com/zdrowie-uroda/breast-fast/ tylko zanim to zrobię, chciałabym znać opinie kobiet, które już to stosowały, prosiłabym o podzielenie się efektami czy w ogóle warto w to inwestować czy jednak strata pieniędzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie Piersi
Moim zdaniem strata pieniedzy, choć nie stosowalam nigdy zadnych tabletek to zdjecia ktore sa przedstawione na stronie sa to zdjecia po powiekszaniu piersi.
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Takie tabletki nie istnieją, to jest czysty chwyt marketingowy, nie daj się na to nabrać. Nigdy nie wierz w takie rzeczy, jak cudowne powiększenie piersi. Szkoda wydawać niepotrzebnie pieniądze, nigdy nie wiadomo co tak na prawdę jest w tych tabletach i czy to wcześniej czy później nie odbije się na Twoim zdrowiu, dlatego nie warto ryzykować.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
niestety mam podobne zdanie, że jednak tabletki nie są dobrym rozwiązaniem. Poza tym z tego co czytałam, opinie osób, które je stosowały to producenci nie gwarantują tego, że biust będzie większy. Ja mam też trochę wątpliwości np. czy jak się regularnie je, to piersi będą rosły w nieskończoność? Co jak się odstawi? Za dużo pytań i wątpliwości związanych z tym tematem więc ja jestem na nie, jeśli chodzi o takie rozwiązanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Zdecydowałam się odkopać temat, bo jako osoba coraz częściej uprawiająca sport zaczynam obawiać się o swoje piersi.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podobnie jak większość z was ja także mam małe piersi. Najmniejszy stanik z usztywnieniem jest nawet za duży. Boję się operacji plastycznych a o tabletkach nie myślę. Taka chyba moja natura
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
niesza, czemu nie myślisz o tabletkach, skoro obecny rozmiar biustu Ci się nie podoba?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Prawdę mówiąc nie wierzę w nie. Chociaż wiele dziewcząt wypowiada się pozytywnie o tabletkach na powiększenie piersi. Boję się skutków ubocznych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
No tak, skutki uboczne mogą być, ale tak samo można powiedzieć o antykoncepcji, że skutków ubocznych wiele, a mimo to kobiety biorą tabsy. Indywidualny wybór każdej z nas.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Skutki uboczne jak skutki uboczne, ale czy to działa w ogóle? Nie sądzę...Jelśli chcesz miec większy biust, to chyba jak na razie nie wymyślono nic skuteczniejszego od operacji...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Tylko czy warto tak eksperymentować..
Proponuję odpowiedzieć sobie na zasadnicze pytanie - jak małe piersi wpływają na moje samopoczucie i codzienne funkcjonowanie? Czy uniemożliwia mi to czuć się atrakcyjną na tyle, że tylko ich powiększenie poprawi jakość mojego życia? Zapewne o tym wiecie, ale napiszę to jeszcze raz. Każdy z nas jest inny, ma inne atuty, wady, braki, niedociągnięcia. I to od nas zależy czy będziemy koncentrować się na negatywach czy zaczniemy cieszyć się i eksponować swoje zalety. Pytanie też na ile chcemy ryzykować własnym zdrowiem, bo jak wiadomo każda operacja wiąże się z ryzykiem , już nie mówiąc o nie znanych nikomu specyfikach, które w każdej chwili mogą wywołać w naszym organizmie spustoszenie.. Czy warto? Z drugiej strony jestem zwolennikiem walczenia z niedoskonałościami jeżeli ktoś rzeczywiście nie umie ich zaakceptować i uniemożliwia im to normalne funkcjonowanie. Proponuję zastanowić się nad plusami i minusami, a także konsekwencjami, a także - przede wszystkim - nad sednem problemu- czy na pewno operacja poprawi moje samopoczucie? Poczucie własnej wartości pochodzi z wnętrza, żeby nie okazało się po operacji piersi, że jeszcze nos macie nie taki i wpadniecie w obsesję. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
askaniebiega, dziękuję Ci za wypowiedź. Po części się z Tobą zgodzę - trzeba przekalkulować, na ile powiększanie piersi to kaprys, a na ile zależy od tego nasze samopoczucie. W moim przypadku piersi obecnie są niewielkie, ale tak jak pisałam, intensywnie ćwiczę i niestety najszybciej tracę biust.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.