|
Notka |
|
Komputery, telefony, tablety Masz problem z komputerem, telefonem lub tabletem? Potrzebujesz fachowej porady na temat oprogramowania? Masz wiedzę i chcesz pomóc innym? Dołącz. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
sms z internetu
Jak wygląda sprawa wysyłania smsów z bramki internertowej? czy za to sie płaci? Chciałam przetestować parę ale nie wiem którą wybrać-jest ich stanowczo za dużo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: sms z internetu
Po prostu szukaj darmowych i testuj :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibby Lockhart
|
Mi do plusa i orange zawsze dochodzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Ja bym uważała z tym testowaniem, żeby czasem przypadkiem nie załapać się na jakąś płatną subskrypcję smsową, z tych "darmowych" stron i "darmowych" bramek... Wydaje mi się, że chyba prawie każda sieć ma swoją oficjalną bramkę... T mobile ma taką, trzeba się zarejestrować i wtedy masz 10 bezpłatnych smsów dziennie. Nie wiem jaką ma Orange. W playu trzeba się zalogować do Play24 i też są smsy do playa za darmo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;50748808]Ja bym uważała z tym testowaniem, żeby czasem przypadkiem nie załapać się na jakąś płatną subskrypcję smsową, z tych "darmowych" stron i "darmowych" bramek... Wydaje mi się, że chyba prawie każda sieć ma swoją oficjalną bramkę... T mobile ma taką, trzeba się zarejestrować i wtedy masz 10 bezpłatnych smsów dziennie. Nie wiem jaką ma Orange. W playu trzeba się zalogować do Play24 i też są smsy do playa za darmo.[/QUOTE]
Dlatego trzeba czytać to, co się akceptuje przy wysyłaniu SMSa... Czasem wystarczy zaznaczyć "nie zgadzam się", SMS i tak dojdzie, a subskrypcji nie będzie. Czytanie ze zrozumieniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kiedyś widziałam w necie jakiś test IQ - klasyk oszukiwania na smsy i weszłam z ciekawości zobaczyć regulamin. Jak się wchodzi na test to witają Cię wielkie napisy, że sms z wynikiem jest za darmo trata tata. Natomiast numer podany, żeby poznać wynik testu jest jednak PŁATNY. Ludzie wysyłają sms na ten numer myśląc, że to jest za darmo... Jak to obeszli w regulaminie? Wskazali że bezpłatny wynik testu jest wtedy kiedy wyśle się smsa w dzień powszedni między godziną 3:00 a 4:30 i wtedy należy skorzystać z innego numeru, niż ten płatny podany na stronie :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:36.