|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Nieudana operacja warg sromowych mniejszych.
Witam!
Założyłam nowy wątek, ponieważ szukam osób, które tak jak ja są po nieudanej operacji plastycznej warg sromowych. Ja straciłam właściwie całe czucie w wargach i łechtaczce.....czy jest jakaś osoba, która przechodzi przez podobny koszmar? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Nieudana operacja warg sromowych mniejszych.
witaj
![]() Zabieg był długi i bolesny, co chwilę trzeba było dostrzykiwać znieczulenie. Po chwili obserwacji wypuszczono mnie do domu. Tu od razu dostrzegłam że coś jest nie tak. Jednej wargi w ogóle nie było widać a druga napuchła do wielkości małego palca. Dzisiaj mija tydzień od operacji. Wyglądam potwornie. Prawą stronę mam zmasakrowaną , wycięto mi zbyt dużo tkanki, wciąż krwawię i strasznie mnie boli. Nie wiem co dalej robić. We wtorek jadę ściągnąć szwy, jak mam spojrzeć w oczy człowiekowi któremu oddałam tyle zaufania a on mnie oszpecił??? Proszę piszcie jeśli któraś z was to przeszła. Co dalej robić? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Tydzień to dość krótki czas. Myślę, że powinnaś poczekać 2 miesiące na ostateczny rezultat. Po tym czasie będziesz mogła stwierdzić, czy coś idzie ku lepszemu! Jeśli problem będzie się utrzymywał, pisz na kasiamasia92@wp.pl.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
dziękuję że odpowiedziałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej, czy mogłabyś podać nazwę kliniki gdzie robiłaś zabieg?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Klinika Dr Szczyta, Warszawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
wzięli kasę, spieprzyli robotę i nie ponoszą żadnej odpowiedzialności. ależ mnie to denerwuje!!!!!!
nie powinno tak być, ale oczywiście wiem co się podpisuje przed operacjami brr jak was czytam to mi się odechciewa cokolwiek robić :p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
Drogie Panie, czytając ten wątek przeżyłem chwilę grozy. ostatnio moja partnerka poinformowała mnie, że labioplastyka jest dla niej jedynym ratunkiem, bo ciągle ma infekcje dróg moczowych i czuje się w ogóle mniej kobieco. Znalazła takie coś xxx i się uparła. Nie chce, żeby wyrządziła sobie krzywdę, bo mi w ogóle to nie przeszkadza. Co robić? Doradźcie, proszę
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-11-04 o 14:08 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Witam. Czy mogę zapytać kto robił Pani ten zabieg ?poszukuje lekarza w Warszawie który wykona u mnie podobną operację. Myślę o dr Broma i Kuźlik . Czy może pani coś o nich powiedzieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Miałaś okropnego męża, wielka szkoda, że dałaś sobie wmówić jakieś głupie kompleksy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
To dramatyczne że ludzie najprawdopodobniej nie sprawdzą gdzie ida zrobić taki zabieg....ja po porodzie zrobiłam korekte warg sromowych. Zawsze chciałam zrobić zabieg ponieważ nie czułam się atrakcyjna dla męża ....on i tak twierdził, że przesadzam. Zgłosiłam się do xxx w Katowicach. Po zabiegu jestem pół roku jestem zadowolona z efektu a maż stwierdził, że wtedy było dobrze a teraz jest cudownie ładnie :P
Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-03-28 o 18:56 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Tylko nie Kuźlik. Ja miałam u niego operacje 2 lata temu. Teraz borykam się z problemem wiszącej łechtaczki i nierównych postrzępionych warg. Arogancki i bufoniasty. Żarty na poziomie dziennych bywalców budki z piwem. Okaleczył mnie i teraz dojrzałam do tego by znaleźć również pomoc w naprawie tego co zostało zniszczone ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Odezwij się do mnie na gorzkaczekolada26@wp.pl, może będę mogła pomóc, w lutym przeszłam zabieg naprawczy po źle wykonanym wczesniej zabiegu i jeszcze bardziej spieprzonej korekcie.
---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Jesteś tu jeszcze? Odezwij się na gorzkaczekolada26@wp.pl, przeszłam ten sam koszmar. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.