|
Notka |
|
Artyku³y i newsy Dyskusje o artyku³ach i newsach zamieszczanych na naszym portalu. |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
(ro)BOT
Wiadomo¶ci: 25 437
|
W³osy cienkie i delikatne- jak o nie dbaæ?
S³owo ?delikatne? zawsze mi³o siê kojarzy. Niestety zasada ta nie dotyczy w³osów. Mimo ¿e s± one miêkkie jak w³osy dziecka, to jednak szybko siê ³ami± i rozdwajaj±. S± trudne do u³o¿enia, ?przygaszone? oraz ma³o sprê¿yste. ¯eby tego by³o ma³o, skóra g³owy swêdzi i szybko siê zaczerwienia. czytaj wiêcej
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Dot.: W³osy cienkie i delikatne- jak o nie dbaæ?
![]() tylko wypadaja ;/ ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Tak, dok³adnie to te¿ mam... ; / Wcze¶niej wygl±da³y dok³adnie tak jak na zdjêciu, ale ¶ciê³am w³osy, no i poprawi³y mi siê trochê.. Ale i tak jeszcze to nie to... By³am u dermatologa, stwierdzi³, ¿e mam ³ojotokowe zapalenie skóry ;/ co robiæ? B³agam pomó¿cie..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Podobno nasze w³osy po zimie s± w gorszej kondycji- a to za spraw± czapki szybciej siê przet³uszczaj±, nosz±c swetry i grube szale zaczynaj± siê elektryzowaæ. Zaczê³am ostatnio du¿o czytaæ na tematy dotycz±ce poprawy ich kondycji. Z tego co wyczyta³am twardo¶æ wody te¿ powodujê, ¿e wygl±daj± one brzydko i s± suche. Mnie np STRASZNIE wypadaj±!! Zaczê³am szukaæ... i natknê³am siê na allegro na tester twardo¶ci wody. Chyba kupiê, bo koszt produktu z przesy³k± to 30 z³, czyli tak jak lepszy szampon do w³osów, który nie wiadomo czy skutkuje, bo efektów nie widzê....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.