|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Cele miesiąca
Z dnia na dzień okładam pewne sprawy. Nie mogę się zmotywować.
Postanowiłam każdego miesiąca robić listy rzeczy do zrobienia. Fajnie byłoby się wspólnie motywować i wrzucać swoje listy, które mogą zainspirować innych. ![]() Kto chętny? Zaczynamy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Cele miesiąca
Ja się chętnie dołączę. Wiem, że jest taki wątek dotyczący planów na cały rok
![]() W czerwcu zamierzam solidnie opanować podstawy SQL, a także wysłać kilka aplikacji w szukaniu pracy ![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
-2 kg do połowy czerwca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
O fajny pomysł na wątek
![]() ![]() ![]() - skończenie wyprawki dla córki ![]() - regularne chodzenie na basen 2 razy w tygodniu ![]() - zaliczenie egzaminów w szkole najlepiej na jakieś fajne oceny ![]()
![]() |
#5 |
Wredny kotecek
|
-umówić się do onkologa (odkładam od grudnia)-można mnie kopnąć w
![]() -przestać wreszcie kupować buty -więcej oszczędzać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
A to ma być wątek motywacyjny czy na zasadzie piszemy listę i tyle?
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
*zacząć regularnie biegać
*znaleźć pracę dorywczą na wakacje *w końcu zacząć odkładać na wakacje :-D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
- zdać większość (chciałabym wszystkie
![]() - znaleźć nowe mieszkanie na kolejny rok akademicki, - znaleźć pracę wakacyjną, - dokończyć czytać poradnik. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
I ja dołączę chętnie.
U mnie głownym celem na czerwiec jest: - ogarnięcie ile się da w kwestii sesji na studiach - remont jednego pokoju - przeorganizowanie szafek w kuchni
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja w czerwcu chcę: Zdać wszystkie egzaminy w sesji. Powtórzyć niemiecki. Wrócić do biegania. Kontynuować naukę SQL i VBA |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja w ramach moich postanowień (mam ich więcej niż napisałam na czerwiec) przygotowałam sobie łańcuch produktywności i kupiłam czerwony mazak, wiec będę zakreslac
![]()
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu. Narysuj mi coś 23/6 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Kopnąć w tyłek to mało, nie wiem, co Ci dolega, ale jeśli chodzi o onkologa, to idź dziewczyno, bo zdrowie jest ważniejsze niż cokolwiek innego (pojechałam frazesem, ale naprawdę tak uważam). U mnie pospolicie: - schudnąć, tak ze 4 kilogramy do końca czerwca - załatwić w końcu papierowe rzeczy z urzędami - znaleźć lekarza, który nie będzie się wymigiwać, tylko zacznie mnie leczyć na serce, zamiast dawać tylko receptę (ale ciężko ich znaleźć) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nudziara
|
Cele na czerwiec:
-skonczyc pisac prace -przeczytac 4 ksiazki -chodzic na silownie 2 razy w tygodniu -cwiczyc joge 2 razy w tygodniu -zalatwic sprawe z ostatnim zaliczeniem -pojechac na wakacje -wyslac 4 aplikacje
![]() |
#14 |
BAN stały
|
Zrzucić boczki i wyszczuplić nogi, znaleźć pracę na wakację, wrócić na odczulanie, znaleźć kierunek na uczelni.
Edytowane przez DopplegangerEddarda Czas edycji: 2016-06-12 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Nudziara
|
Cele na czerwiec:
-skonczyc pisac prace - przeczytac 4 ksiazki 2/4 -chodzic na silownie 2 razy w tygodniu -cwiczyc joge 2 razy w tygodniu - zalatwic sprawe z ostatnim zaliczeniem -pojechac na wakacje - wyslac 4 aplikacje 2/4 Cele na lipiec -skonczyc pisac prace -pojechac na wakacje -cwiczyc 2 razy w tygodniu -zalatwic sprawe z kursem z project management
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to w lipcu już zaczęłam i mam zamiar kontynuować: -nauka niemieckiego (książka+bajki) -bieganie (lub inne ćwiczenia ćwiczenia min 4 razy w tygodniu) -przeczytać książkę po angielsku -4 razy w tygodniu serial po angielsku -przeczytać książkę po polsku |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Cele na lipiec:
- wytrwać w pracy ![]() - przeczytać kilka książek - USG piersi - zmienić bank na inny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nudziara
|
Cele na lipiec i sierpien
- skonczyc pisac prace - pojechac na wakacje -cwiczyc 2 razy w tygodniu - zalatwic sprawe z kursem z project management Cele na wrzesien: - obronic sie i skonczyc wszystkie formalnosci na uczelni -zapisac sie na joge -kupic karnet na basen -zrobic krolika i wyslac -zaczac kurs
![]() |
#20 |
Nudziara
|
Cele na luty:
- niemiecki min. 30 min dziennie - zapisac sie na egzamin - cwiczyc min. 2 razy w tygodniu - wizyta u gina - pobranie krwi
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
od lipca wrocic do pracy
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:41.