|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy po maseczce domowej na włosy (z drożdży) należy nałożyć maskę drogeryjną?
Zaplanowałam dziś zrobić domową maseczkę z drożdży na włosy, z dodatkiem jogurtu naturalnego, miodu itp, i teraz zastanawiam się czy po takiej maseczce należy jeszcze nałożyć maskę drogeryjną, w moim przypadku biovax, na co najmniej trzydzieści minut. W mojej głowie krążą skrawki pamięci, przeczytanego kiedyś wpisu na blogu, mówiącemu o tym, że po domowej masce powinno zastosować się jeszcze coś po, ale nie jestem do końca pewna, a informacji na ten temat w internecie nie mogę znaleźć, także proszę o pomoc tutaj. Jak wy robicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy po maseczce domowej na włosy (z drożdży) należy nałożyć maskę drogeryjną?
Jeśli jogurt naturalny to wystarczające nawilżenie, to nic nie musisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy po maseczce domowej na włosy (z drożdży) należy nałożyć maskę drogeryjną?
dziękuję za odpowiedź (:. mimo wszystko, jeszcze po maseczce drożdżowej nałożyłam biovaxa na godzinkę, ponieważ po dwukrotnym zmyciu tej maski delikatnym szamponem czułam, że moje włosy tego potrzebowały (;.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Lux Mundi
|
Robię co jakiś czas domowe maseczki [drożdże + mleko
![]() ![]() Ale tak, jak pisze Kaguya - warto obserwować włosy i dochodzić do wszystkiego metodą prób i błędów, inaczej się nie da ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.