|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Odżywka do rzęs
cześć wam! pytanie moje kieruję do kobietek, które mają taki sam problem jak ja i stosowały jakieś odżywki do rzęs.
Na allego jest pełno odżywek które są w zaskakująco niskich cenach np, odżywka feg eyelash normalnie kosztuje prawie 300 zł, na allegro jest do kupienia za 50 czy odżywka xlash jest na allegoro za 45! Czy któraś z was ją kupywała, bądź inne podobne specyfiki? Czy może być tak że jest to oszustwo lub brak w tej odżywce jakiegoś bardzo ważnego składnika? Proszę was o pomoc, bo nie jestem pewna czy ją zamawiać. ![]() Nie jestem pewna czy trafny jest mój wątpek w temacie "moje makijaże" ale wybaczcie mi, jestem na tej stronie dopiero od paru dni. Z góry dziękuję |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odżywka do rzęs
Tania a sprawdzona l'biotica
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Ja też polecam L'bioticę
![]() ![]()
Na mojej wymiankowej wish znajduje się tylko jedna rzecz: SZUKAM KSIĄŻKI "GANDŻA" autorstwa Zygmunta MUŃKA Staszczyka !!! Jeśli ją posiadasz - DAJ ZNAĆ! Proszę, przeszukaj swoje półki, zapytaj znajomych... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Używałam odżywek z eveline, z Pierre Rene, olejku rycynowego. Ale najlepszy jest FEG! Efekt jest cudny
![]() Zamieszczam zdjecie prze i po http://i60.tinypic.com/29nwgty.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Ja też polecam serum Eveline, bo cena jest śmieszna (ok 10zł), a efekty naprawdę dobre. Jedyny minus to kiepska wydajność, wystarcza na ok 3 tygodnie. Póki co najlepszy rozwiązaniem dla mnie jest przedłużanie rzęs - wbrew krążącym opiniom, moje rzęsy po przedłużaniu są w dużo lepszej formie niż jak męczę je codziennym tuszowaniem i demakijażem...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.