|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Polecam Zdecydowanie diete tluszczowa
Witam.duzo czytam na temat diet,cwiczen osob ktore zadaja pytania takie jak czy pijac l-karnityne schudne?Powiem tak;ja od 6miesiecy jestem na diecie tluszczowej,nie jadam weglowodanow min pieczywo.kasza.ryz.makaro n a przedewszystkim tluczacych ziemniakow.Waga mi spadla.W pasie przez okres miesiaca ubylo mi 1,5cm.Jestem w swietnej formie i czuje sie doskonale.Jesli sa dziewczyny chetne i zaintetesowane jak schudnac i dobrze sie czuc to jestem do dyspozycji.prosze smialo pytac.Mam tez swoj do ry wyprobowany przepis na pozbycie sie cellulitu oraz poprawienie jedrnosci skory.Sama to stosuje i jest efekt.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Polecam Zdecydowanie diete tluszczowa
Są już wątki o dietach bez węgli.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Diety jednostronne nie są zdrowe (zazwyczaj).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ale jeśli wcześniej pojawiła się nadwaga, to znaczy, że odżywianie poszło w drugą stronę - też było to niezdrowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
To co jadlas jesli wykluczylas kasze,ryz,ziemniaki itp? Jesli chodzi o pozbycie sie cellulitu to jak,to zrobic?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
|
sorry, ale 1,5 cm w miesiąc to tak bez szału.
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
[QUOTE=beata1989rok;507500 41]To co jadlas jesli wykluczylas kasze,ryz,ziemniaki itp? Jesli chodzi o pozbycie sie cellulitu to jak,to zrobic?[/QUO
Haej.zamiast kaszy,ryżu,ziemniaków czy makaronu jem warzywa i to nie wszystkie czy sałatki warzywne np mizeria kalafior czy brokuł do mięs.ale nalesniki też jem codziennie tylko zamiast mąki daje babkę jajowatą do tego jajka i smietana 30% super sprawa.mogę podesłać przepis. ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:23 ---------- Hej.może i dla ciebie bez szału ale jak dla mnie jest widoczny duży efekt i jędrniejsza skóra itd także ja jestem w pełni zadowolona z rezultatu.poz ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Jezeli chodzi o pozbycie cellulitu to miałam sporo na udach i pośladkach wkońcu jestem po trezcim porodzie.Zajełam się tym raz a dobrze mówiąć krótko.Moja metoda jest prosta i mało kosztowna a na mnie działa bo widzę po sobie.Podczas kąpieli robie masaż peelingiem własnej roboty olej z fusami kawy oczywiście (zaparzonej kawy) lub oliwka z kawą czy też najlepszy jest olej kokosowy i kawa.Po kąpieli (prysznic) na sam koniec kończe zimnym prysznicem całe ciało.Potem wmasowuje balsam z ziaji ujędrniający lub bielenda z l-karnityną.Tańszy jest z Ziaji ale lepszy z bielendy.codziennie przynajmiej pół godziny skakanka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.