|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
problem z seksem z dziewczyną
Witam, mam dosyć intymne pytanie
Jestem z dziewczyną półtora roku, od niedawna współżyjemy intymnie, mięliśmy już swoje kilka( naście) razy lecz gdy zaczynamy już się kochać dostaję szybkiego wzwodu i erekcji, dosłownie kilka sekund i już po wszystkim, musimy wtedy poczekać chwilkę aż będę mógł znowu, to troche irytujące i wstydliwe. Jak mogę temu zaradzić? Udać się do ginekologa? Wstydzę się o tym mówić komuś oraz pogadać normalnie o tym z dziewczyną :/ Może jest jakiś inny sposób?
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: problem z seksem z dziewczyną
Ty tak serio z tym ginekologiem?
Ile masz lat?
|
|
|
|
#3 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dopiero co traciłeś wianek? |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
praktyka,praktyka,praktyk a. Niestety musisz posiąść tę umiejętność. To w sumie nie jest takie złe, kiedy możesz "kilka razy z rzędu". Gorzej jeśli raz, tak krótko i potem długo się regenerujesz
|
|
#5 |
|
zuy mod
|
Polecam przejrzeć wątek zbiorczy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=675254
PS: ginekolog to lekarz kobiecy, mężczyzn nie obsługuje.
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:40.

Jestem z dziewczyną półtora roku, od niedawna współżyjemy intymnie, mięliśmy już swoje kilka( naście) razy lecz gdy zaczynamy już się kochać dostaję szybkiego wzwodu i erekcji, dosłownie kilka sekund i już po wszystkim, musimy wtedy poczekać chwilkę aż będę mógł znowu, to troche irytujące i wstydliwe. Jak mogę temu zaradzić? Udać się do ginekologa? Wstydzę się o tym mówić komuś oraz pogadać normalnie o tym z dziewczyną :/ 
Ile masz lat?