|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
gdzie kupić?
Wiecie może gdzie można kupić porządny zestaw takich przyborów do paznokci? Żeby były nożyczki, cążki, pilniczki itp? Byłam w Sephorze, ale nic nie znalazłam ciekawego, w Douglasie były za 300zł... A inne to dość marne. Szukam takiego do około 150zł.
Potrzebuje czegoś w etui, bo to na prezent. Na all znalazłam zestawy firmy Solingen, ale zupełnie się nie znam i nie wiem czy jest dobra. Może znacie coś lepszego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie kupić?
W rossmanie teraz będą takie zestawy, chyba od jutra. Wklejam Ci zdjęcie. Ten pierwszy wydaje się przyzwoity ale jest trochę droższy niż chcesz
![]() Chociaż nie, nie ma tam nożyczek ![]() Edytowane przez olciau Czas edycji: 2011-12-01 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Oczywiście Allegro.
Ja tam bardzo często robię zakupy. ![]() Znalazłam cos taniego: http://allegro.pl/super-zestaw-do-ma...964068688.html Chociaż osobiście polecę Ci właśnie zestaw firmy Solingen: http://allegro.pl/cazki-nozyczki-zes...965535385.html I nawet cena wydaje się przystępna. ![]() No i pozostała jeszcze Drogeria Rossman, jeżeli w innych nie ma nic konkretnego. A tutaj link do sklepu internetowego Drogerii. http://www.rossnet.pl/Produkt/Ewa-Sc...-czesci,112714 Oczywiście znajdziesz więcej tego typu zestawów, nawet bardzo tanio, w cenie 30-40 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś miał przyjemność korzystać z zestawy Solingen 5851 FN? Zastanawiam się nad kupnem, ceny są mocno zróżnicowane. Możecie coś polecić w przedziale 200-300 zł?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
strasznie drogie te zestawy. Lepiej chyba skompletować zestaw i do tego dokupić etui po prostu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
myślę, że najlepszym rozwiązaniem będzie allegro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja znalazłam właśnie na allegro. I jest całkiem, całkiem
![]() Tylko później się okazało, że sprzedawca w swoim sklepie ma niższe ceny. Poniżej wklejam link do zestawu. Ma nożyczki, cążki, obcinacz do paznokci i radełko, koptko, pesete. Szczególnie jestem zadowolona z cążek. <link> Edytowane przez czuszka82 Czas edycji: 2017-11-08 o 07:28 Powód: link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Widziałam w Ziko w takim drewnianym pudełku z szybką. Zapytaj, bo naprawdę ładnie to wygląda. Nie pamiętam ceny.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.