|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Torba, Torebka, Plecaczek + Pasek ;-)
Mnie już niepotrzebne, chętnie wymienię (na kosmetyki lub ciuchy
)1. Torba czarna. Dość spora, sztuczna skóra ale świetnej jakości. stan bdb, użyta kilkanaście razy. W środku dużo przegródek, kieszonka na komórkę. 2. Plecaczek skóropodobny, jasnobrązowo-piaskowy, uzyty kilkanaście razy, szelki można zsunąć i powstaje torba na ramię. 3. Pasek. intensywny róż, fajne metalowe elementy. Kilka razy użyty. 4. Torebka kremowo-czarna, nieco widać stopień zużycia, używana dość intensywnie ale jeszcze może posłużyć. Dorzucę ją za jakiś drobiazg. |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Torba, Torebka, Plecaczek + Pasek ;-)
rezerwuje czarną torebke mój wątek :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=74668 |
|
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Hej
byłabym wstępnie zainteresowana czymś z tych rzeczy:- szampon wzmacniający Nutri Gładki - Garniera ( użyty 2 razy) - dezodorant w kulce Eclipse - Oriflame (nieużywany) - balsam do ust Avon shimmer tints - Tart ( mażnięty pare razy ) - możesz mi podac linka na KWC? bo nie wiem który to balsamik ![]() - cienie avon pojedyncze te w granatowym opakowaniu z lustereczkiem brazowe za złotymi drobinkami - również poproszę o linka do KWC żebym mogła ja obejrzeć ![]() - małe czarne sztyfciki do uszu - jak one dokładnie wyglądają? Masz fotki? |
|
|
|
|
#6 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
wszystko jest wolne
co sobie wybierasz ja jestem jak najbardzije chętna na zamiane
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
a czy mozesz mi podac linki do KWC tego balsamu do ust Avonu i cienia do powiek Avonu? żebym mogła obejrzeć
a jak wyglądają te sztyfciki do uszu ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
balsamu nie moge znaleźć
a cienie są z tej serii tylko inny kolorhttp://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=5366 sztyfciki to male czarne kamyczki
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
w sztyfcie kolor ma taki delikatny łososiowo różowy z drobinkami
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:05.

)

powiedz poprostu co masz 

a cienie są z tej serii tylko inny kolor