|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy tak dobrze będzie w realu?
Hej dziewczyny !
![]() Piszę tutaj ponieważ chciałabym spytać Was o zdanie w pewnej kwestii. Otóż piszę z pewnym chłopakiem codziennie ponad miesiąc i świetnie się dogadujemy. Ten chłopak jest z tej samej miejscowości co ja, jednak nigdy jakoś ze sobą nie gadaliśmy, a mogę nawet powiedzieć, że ja nawet go nie lubiłam, był dla mnie dziwny i irytujący ( to były czasy gimnazjum, a teraz mam 22 lata ![]() ![]() ![]() A waszym zdaniem powinnam mieć powody do obaw? Czy zawsze jest tak ,że jak się super z kimś dogaduje wirtualnie to tak samo jest na żywo? Zaczęło mi na nim zależeć i boję się rozczarowania... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czy tak dobrze będzie w realu?
Nie zawsze tak jest, ale póki nie spróbujesz to będziesz się zastanawiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Jeżeli gadacie tyle przez Internet, to pamiętaj, żeby na spotkaniu również było o czym rozmawiać, dlatego ja wolę takie znajomości przenosić od razu do świata realnego. Niekiedy bywa tak, że chociaż świetnie się z kimś dogadujesz przez Internet, to na żywo jest zmiana o 180 stopni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie da Ci gwarancji, że będzie super, ani nie powie, że w realu będzie beznadziejnie. Może być naprawdę różnie, choć skoro tyle ze sobą piszecie - macie tematy i chęci do rozmowy - to raczej powinno być ok
![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Nie ma żadnej gwarancji, że tak będzie na żywo. Ale istnieje duże prawdopodobieństwo, że będzie Wam się fajnie rozmawiało. Ja z ostatnim chłopakiem pisałam 3 miesiące zanim się spotkaliśmy, też codzienne rozmowy, siedzenie do późna, ciągłe tematy. I na żywo było tak samo
![]() ![]() Dużo też zależy od charakteru osób, które się spotykają ze sobą. Kiedyś, raz spotkałam się z chłopakiem, z którym też fajnie mi się pisało, ale na żywo kompletna katastrofa. Nic się nie odzywał, nic nie odpowiadał, tylko się patrzył bez przerwy na mnie powtarzając że jestem piękna i ma ochotę mnie pocałować. Nie pocałował nigdy, bo się więcej nie spotkaliśmy. Nie dowiesz się póki nie spróbujesz ![]()
Najlepszą kochanką jest księgowa. Jak się nie zgadza - to się nie zgadza. Ale jak się zgadza, to we wszystkich pozycjach ![]() Mądra kobieta kiedyś rzekła: "Mam to k*rwa w dupie" i żyła długo i szczęśliwie ![]() Dobry pocałunek kobieta czuje między udami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Nikt nie jest w stanie Ci zagwarantować, że będzie dobrze, no i faktycznie bywa wręcz fatalnie. Mogę za to przytoczyć swoją własną historię - spotkaliśmy się po niecałych dwóch miesiącach rozmawiania do upadłego i było świetnie, mimo że ja byłam śmiertelnie zestresowana, a on śmiertelnie zmęczony po kilkunastu godzinach w busie. Teraz, po kolejnych czterech miesiącach, jest już tylko lepiej. I tego Ci właśnie życzę (nie stresu, w sensie!). : D
Edytowane przez 3d23842983a6357ec11121c0b2dc0194ed81d40b_604ff51fe6891 Czas edycji: 2015-03-29 o 21:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Przede wszystkim nie myśl o tym, jakie wrażenie wywoływał na Tobie chłopak w gimnazjum, bo po pierwsze byliscie wtedy praktycznie dziećmi a po drugie, nawet ze sobą dużo nie gadaliście, więc było to tylko wrażenie.
Koleżanki też nie słuchaj, może go nie lubić z powodu jakiegos dziwnego uprzedzenia, drobnostki która nabrała dla niej znaczenia... Sama mówisz, że praktycznie go nie zna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Dziękuję Wam wszystkim za odpowiedzi! Jesteście kochane !
![]() Ściskam mocno ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
No wiadomo, że stresik jest. Przy pisaniu jest inaczej,więcej czasu na przemyślenie i w ogóle bezstresowo. Jednak jeśli już jakiś czas macie o czym gadać to warto się przekonać ;0
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.