|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Adiphene , Phen375 Prośba o radę
Witajcie.
Mam sporo czyli coś ok 15kg do zrzucenia i mimo diet i aktywnego trybu życia coś nie idzie. Sporo mam znajomych za oceanem i polecają mi specyfiki z ich rynku Adiphene lub Phen375. Podobno działają jak Adipex czy Meridia (których nie chcę brać) ale bez skutków ubocznych. Sporo pozytywnych opinii wyczytałam na zagranicznych forach ale w Polsce nic całkiem. Moje pytanie to czy ktoś ma jakieś doświadczenie z tym u nas ? Czy są one u nas w Polsce legalne czy nie będzie problemu z przesyłką z USA. Nie chcę po prostu utopić 200$ żeby coś na granicy skonfiskowali. Będę bardzo wdzięczna za info. Pozdrawiam Aneta |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Adiphene , Phen375 Prośba o radę
A jaki to ma skład?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Niestety składu nigdzie nie znalazłam miałam nadzieję że ktoś kupował to do Polski i ma jakieś doświadczenie.
Wyczytałam natomiast że nie zawiera fenterminy czyli substancji w Polsce nie dopuszczonej mimo to specyfik działa podobnie jak nie silniej niz Adipex i to dla mnie jest niejasne i mimo że producent opisuje brak skutków ubocznych to występują niestety. Cóż zamówiłam i zobaczymy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
15kg to nie jest tak dużo. Jak wyglądały Twoje diety? Co uważasz za wysoką aktywność?
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Cóż 15kg to nie dużo a tak wiele. jestem typową endomorficzką jem mało a tyję.
Aktywność ? w tygodniu 2x aerobik, 3x pływalnia po 45 min + do tego dość energiczna praca i co rano po kawie steper 15min. Dieta zbilansowana z deficytem ok -600kcal i cóż może ze 100g ze mnie spadnie tygodniowo Po weekendzie wraca do normy i odnowa, Znam przyczynę takiego stanu rzeczy mam 40lat kilka lat temu schudłam ok 45kg i na takiej wadze się zatrzymałam i koniec. Sądzę że muszę sztucznie podnieść metabolizm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Podaj dokładnie swój wiek,wagę i wzrost. Ile teraz jesz kcal ?
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Jeśli jesz mało i masz dużo ruchu, a i tak tyjesz, to możliwe, że odziedziczyłaś dominującą część genu odpowiedzialnego za odkładanie tkanki tłuszczowej i ma on wysoką ekspresywność, czyli nasilenie. Może da się jakoś zmniejszyć ekspresywność tego genu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
wzrost 168 cm waga 78 kg spożycie kalorii max 1600 kcal mój pkt neutralny to coś ok 2200kcal. czyli utrzymuję deficyt 600kcal. większość zapotrzebowania pokrywają mięso typu wołowina,indyk,kurczak,ry ba i warzywa z niską ilością węglowodanów, 1h po wysiłku aerobowym i na śniadanie bardzo mała ilość węglowodanów o niskim IG. Nie jem owoców bo zawierają sporo cukrów. tak się odżywiam cały tydzień a w sobotę i niedzielę zjem normalny obiad z rodziną tego sobie a raczej im nie mogę odmówić. Generalnie nie głodzę się jem 6 posiłków. Problem w tym że waga stoi w miejscu nie rośnie i nie maleje. Trwa to już coś ok 1.5roku. Nie mogę zmniejszyć kalorii bo to ma wpływ na samopoczucie i skupienie które w pracy muszę mieć perfect. Moje znajome w USA poradziły sobie doskonale z takim problemem używając specyfiku Adiphene i po 3-4 miesiącach takiego trybu życia jak ja wyglądają jak laski. Dla tego o to pytałam ale widać nikt nie widział, nikt nie zna, Pozdrawiam Edytowane przez andziaula Czas edycji: 2014-04-03 o 00:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Upewnij sie, ze zamówienie z oficjalnym Phen375.com
Edytowane przez Petes Czas edycji: 2015-08-26 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.