|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakup przez allegro.
Wczoraj zamówiłam koszulkę przez allegro. Używałam starego konta, na którym zapisana była płatność kartą - o czym zapomniałam zupełnie. Po tym jak dokonałam tych kilku kroków po naciśnieciu " kup teraz" chciałam wybrac opcję płatności przelewem tradycyjnym, a tu się okazuję, że już za ta rzecz zapłaciłam. Zdezorientowana anulowałam tą płatność. No i sytuacja wygląda tak, że dostałam dwa maile, pierwszy mowi, że moja płatność została odrzucona i wtedy wybrałam opcje zwrotu pieniedzy na konto, a drugi mail mówi, że status mojej płatności to " wycofana" co świadczy, że pieniedze powinny wrocic na konto. Ale od wczoraj pieniedzy nie ma. Kontaktowałam się z tym sprzedającym, aby się dopytać czy do nich pieniadze doszły czy nie. Nie doszły. Nie wiem jak długo jeszcze bede musiala czekac na te pieniadze. Czy ktoś miał podobną sytuacje, albo się orientuje w ogóle ?
![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakup przez allegro.
wydaje mi się, że pieniądze powinny wpłynąć jutro tj po świętach. Chyba, że płaciłaś nie z konta tylko z karty. Wtedy możesz czekać nawet do końca miesiąca.Ja tak miałam.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.