|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Polskie SZLAGIERY!!!
hej właśnie rozmawiałam z moją mamą...opowiadała o przebojach jej czasów, powiem szczerze,że to całkiem niezła muza
![]() 1.Zabrałaś mi lato Roman Gerczak 2. Motylem jestem Irena Jarocka 3. Jak się masz kochanie Happy End 4. Noc z Renatą Renata Zarębska 5. Daj mi tę noc Bolter 6. Za zdrowie pań Edward Hulewicz 7. Bella, bella donna J. Danek / J. Gniatkowski 8. W co sie bawić? Wojciech Młynarski 9. Lato, lato, lato czeka Halina Kunicka 10. Jada wozy kolorowe Maryla Rodowicz 11. Czas relaksu Andrzej i Eliza 12. Po co martwic sie na zapas Partitta 13. Biedroneczki sa w kropeczki D. Rinn / B. Czyżewski jak by któraj miała mp3 to bardzooo proszę ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Polskie SZLAGIERY!!!
To dopiero były hity- niektórzy sie śmieją, ale przy tej muzyce naprawdę idzie się świetnie pobawić....Baaaaardzo lubię te stare jednak wciaż młode przeboje zwłaszcza utwory Seweryna Krajewskiego i Krawczyka....Ach....
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Polskie SZLAGIERY!!!
mnie najbardziej cieszy "daj mi tę noc"!!to jest piosenka nieśmiertelna i najlepsza na wesela i te sprawy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.