|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
MAJ - perfumy za perfumy - Chanel, Lancome, D&G, Calvin Klein
NIEAKTUALNE
Witam Na wymianę mam kilka zapachów (nie są to testery). Wszystkie zakupione w perfumeriach internetowych polecanych w wątku jako wiarygodne perfumerie internetowe (obok nazwy zapachu podaję dokładne źródło). Perfumy są bez pudełek, które zawsze odruchowo wyrzucam. Stan zużycia widoczny na zdjęciach, niektóre użyte tylko kilka razy. Wymienię tylko i wyłącznie na inne flakony perfum (z korkiem), przede wszystkim z (obszernej ) wish listy, o zbliżonej wartości, ale możliwe odstępstwa od tej reguły jeśli coś innego mi się spodoba. Wymienione lub z jakiejś przyczyny wycofane - usuwam Ja odpiszę u ciebie, ty odpisz u mnie. Ni wymieniam się za pośrednictwem InPostu ani listem zwykłym. Kosmetyk uznaję za zarezerwowany po wymianie adresów. Mogę negocjować tą samą rzecz równocześnie z kilkoma osobami. Nie odmieniam się. Na życzenie mogę zrobić więcej zdjęć. Zapraszam ![]() Wymienię: Dolce & Gabbana, The One EDP, 25/30 ml (e-glamour.p) REZERWACJA dla AgnesAnn Dokładka: Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, 72/75 ml (z wymianki) - zdjęcia w poście 51 Christian Dior, J'adore L'absolu EDP, 36/75 ml (z wymianki) - zdjęcia w poście 51 Calvin Klein, Eternity EDP, 90/100 ml (e-glamour) - zdjęcia w poście 51 Poszukuję: Christian Dior, J`adore EDP Christian Dior, Addict EDP Christian Dior, Poison Christian Dior, Miss Dior EDP Chanel, Chance Eau Tendre EDT Chanel, Coco Noir EDP Chanel, Allure EDP Chanel, Allure Sensuelle EDP Estee Lauder, Sensuous EDP Estee Lauder, Sensuous Noir EDP Giorgio Armani, Armani Code for Women EDP Giorgio Armani, Si/Si Intense EDP Givenchy, Ange ou Démon EDP Givenchy, Ange Ou Demon Le Secret Elixir EDP Givenchy, Organza EDP Lancome, Hypnose EDP Narciso Rodriguez, For Her EDP/EDT Narciso Rodriguez, Narciso EDP Paco Rabanne, Lady Million EDP Viktor & Rolf, Flowerbomb EDP/EDT YSL, Parisienne EDP/A L`Extreme EDP/L`Essentiel EDP YSL, Cinema EDP YSL, Black Opium EDP Edytowane przez 2016070930 Czas edycji: 2015-06-10 o 06:51 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAJ - perfumy za perfumy - Chanel, Lancome, D&G, Calvin Klein
Hej
Zajrzyj do mnie, prawie wszystko mi się u Ciebie podoba, najbardziej Mademoiselle. Mam troszkę z Twojej listy Może jakaś większa wymiana?
Edytowane przez IwBond Czas edycji: 2015-05-24 o 09:59 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, mam Cavalli EdP (75 ml z testowym ubytkiem) - jestem zainteresowana Coco/LVEB
W wątku mam też Ninę, w wersji L'Eau.
Wymienię Edytowane przez Nola_ Czas edycji: 2015-05-24 o 10:03 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
może coś u mnie za Mademoiselle?
![]() Mam Cinema edp i Code edp ![]() tutaj link https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=816423
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie co Coco M,premierę i lveb legere?
![]() Z Twojej wish mam Si i miss Dior (cherie) w podobnych pojemnościach Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2015-05-24 o 10:45 |
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
hej, coś za Eternity?
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
może znajdziesz coś u mnie za coco m. i może la vie?
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
za Premiere Chanel może cos ode mnie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=532191 |
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Mam Guilty Intense i Parisienne L'extreme interesuje mnie Mademoiselle. Jaki jest kod perfum.
|
|
|
|
#13 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za legere albo coco?
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
|
|
|
|
#15 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie
Za dużo moim zdaniem. Za dwa flakony również chciałaby dwa (oczywiście w przypadku perfum tej samej półki). Różnicę można uzupełniać odlewkami. Za Coco oddam Jadora i jedną, dwie odlewki. ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Tak jest moim zdaniem sprawiedliwie Jeżeli nic Ci się więcej nie podoba, to możemy ustalić adresy na PW i dograć szczegóły ![]() Aaaa, jeszcze zaraz wrzucę Ci zdjęcie Jadora i podam kod
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Bardziej zależało mi na Coco M
no ale dawaj znać jak się odrezerwuje bo na legere mi tak nie zależy jak na CM bo głównie na zapas zbieram
|
|
|
|
#17 |
|
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia wrzuciłam do mojego wątku, kod - 2Q01
Jest połowa albo troszkę ponad. Ale + Bombka, to myślę, że będzie w porządku
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Może wpadnie Ci coś w oko u mnie za Lancome, La Vie Est Belle LâEau de Parfum Legere EDP, ok. 47/50 ml (e-glamour.p)?
|
|
|
|
#20 |
|
:)
|
Coś za eternity?
Mam flakon Roberto Cavalli Serpentine około 75 ml tester bez korka. |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos za np lancome?
|
|
#24 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za Dolce & Gabbana, The One EDP, 25/30 ml (e-glamour.p) i gdyby się zwolniła Coco Mademoiselle
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
najbardziej LVEB i Madmoiselle
a oba zarezerwowane kusi mnie No 5 Eau Premiere EDP, ale klasyka nie za bardzo lubiłam, nie wiem ile z klasyka zostało w tym zapachu...
|
|
#27 |
|
Konto usunięte
|
niezwykla22 ja z kolei nie znam klasycznej Piątki więc nie pomogę niestety
![]() dwa pozostałe zapachy o których piszesz mam już wymienione |
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pod ladą Kenzo Amour EDP ok 60/100 fuksja tester z korkiem bez kartonika.
Bardzo podoba mi się Premierka Odpisz tutaj,u siebie,bo mój wątek jest w sumie nieaktualny ,bo prawie nic się nie ostało
|
#29 |
|
Konto usunięte
|
Eyes bardzo chętnie
![]() Mogę oddać No 5 Eau Premiere za Kenzo Amour EDP. Prosiłabym tylko jeszcze o zdjęcie i kod z buteleczki. |
|
|
|
#30 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kenziaka też bardzo lubię,ale mam jeszcze Indian Holy,a właśnie kończe ostatnie krople Premierki,która jest moim naj.. zapachem Także Kenziak przegrał w tej konfrontacji Prosze o rezerwację do wieczora
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:19.

) wish listy, o zbliżonej 

no ale dawaj znać jak się odrezerwuje bo na legere mi tak nie zależy jak na CM bo głównie na zapas zbieram