"nie wiem co o tym myśleć" - dzisiejsze nastki - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-04-14, 17:40   #1
samuel eto
Przyczajenie

"nie wiem co o tym myśleć" - dzisiejsze nastki

No właśnie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=810367

Część może już czytała, część nie. Przyjmijmy, że to nie troll.
Kto jest odpowiedzialny za takie przypadki? Rodzice? Czy to po prostu wrodzona głupota i naiwność? Ok, 15 lat, głupi czas. Sam nie byłem idealnym dzieckiem, ale czy jest sens porównywać upicie się dwoma piwami z tym co jest w tamtym temacie?
Strach mieć córkę, jak się to czyta.
No i pozostaje kwestia tego delikwenta. Czy powinien ponieść karę? Z punktu widzenia mężczyzny przyznam, że mimo wszystko tak. Niby nie było alkoholu, ale kurczę... jak sobie pomyślę, że 20letni chłopak mówi do mojej młodziutkiej córki (nad którą przed chwilą prokurator przestał czuwać) - "wyliż mi odbyt z miłości" to mam ochotę łeb ukręcić.
Po czyjej stronie bardziej leży wina? W jej naiwności czy w jego hmm nieopanowanym popędzie?
Zapraszam do dyskusji.
samuel eto jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 17:57   #2
konrad88
Raczkowanie

GG do konrad88
Dot.: "nie wiem co o tym myśleć" - dzisiejsze nastki

Nie będę komentował zachowanie taje dziewczyny bo wątek od tego został podany wyżej. Proponuję żeby nie roztrząsać tego tematu na "cały interent" bo widać że ta laska, chyba wpadła w doła po tym co zrobiła. Urządzanie wątku żeby się pośmiać, nikomu w niczym nie pomoże, a jej jeszcze bardziej może zaszkodzić.
konrad88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 18:24   #3
Mileva_
Zakorzenienie

A niby dlaczego ma ponosić karę za to, że panna ciekawa świata i ma pstro w głowie? (Pstro w głowie, bo albo tępa z natury, choć też nie do końca, bo mimo wszystko się nie naraziła na wpadkę, albo ją ktoś tak wychował.) Laska ma 15 lat, w tym wieku już raczej wie, co robi i nic nie jest karalne. Zresztą kac po takiej czy innej formie kontaktów seksualnych we wczesnej fazie znajomości zdarza się i dwudziestoparolatkom. Głupota też występuje w każdym wieku.

Normalny dwudziestolatek raczej nie będzie szukał towarzystwa piętnastolatki, ale to raczej dlatego, że niekoniecznie miałby z nią o czym rozmawiać.

"Mówienia do młodziutkiej córki" już bym tu za bardzo nie mieszała, są rodzice, którzy i dwudziestolatki najchętniej widzieliby trzymające się najwyżej za rączki i spazmujących, że córcia nocowała u chłopaka. Atawizm jakiś czy co?

Edytowane przez Mileva_
Czas edycji: 2015-04-14 o 18:25
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 19:05   #4
Bananalama
jestę wieszczę

Cytat:
Napisane przez samuel eto Pokaż wiadomość
No właśnie.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=810367

Część może już czytała, część nie. Przyjmijmy, że to nie troll.
Kto jest odpowiedzialny za takie przypadki? Rodzice? Czy to po prostu wrodzona głupota i naiwność? Ok, 15 lat, głupi czas. Sam nie byłem idealnym dzieckiem, ale czy jest sens porównywać upicie się dwoma piwami z tym co jest w tamtym temacie?
Strach mieć córkę, jak się to czyta.
No i pozostaje kwestia tego delikwenta. Czy powinien ponieść karę? Z punktu widzenia mężczyzny przyznam, że mimo wszystko tak. Niby nie było alkoholu, ale kurczę... jak sobie pomyślę, że 20letni chłopak mówi do mojej młodziutkiej córki (nad którą przed chwilą prokurator przestał czuwać) - "wyliż mi odbyt z miłości" to mam ochotę łeb ukręcić.
Po czyjej stronie bardziej leży wina? W jej naiwności czy w jego hmm nieopanowanym popędzie?
Zapraszam do dyskusji.
strach mieć syna jak się tamto czyta. Wolałabym już chyba mieć córkę naiwną małolatę, bo w tym wieku jeszcze można zrozumieć naiwność i durne błędy. Ale za syna, który w wieku 20 lat, a więc dorosły, szuka do bzykania naiwnych dziewczynek i robi im wodę z mózgu, nie chciałabym mieć.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-14, 19:52   #5
olenkasz
Zakorzenienie

dla mnie autorka jest trollem, ale jeśli nie, to szkoda mi jej.
a facetem się brzydzę.

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
strach mieć syna jak się tamto czyta. Wolałabym już chyba mieć córkę naiwną małolatę, bo w tym wieku jeszcze można zrozumieć naiwność i durne błędy. Ale za syna, który w wieku 20 lat, a więc dorosły, szuka do bzykania naiwnych dziewczynek i robi im wodę z mózgu, nie chciałabym mieć.
porażka wychowawcza.
Stary 2015-04-14, 22:18   #6
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
strach mieć syna jak się tamto czyta.
dokladnie o tym mysle

podchodze do sprawy nieco lagodniej, bo po prostu wiem, ze milosc w tym wieku jest bardzo intensywna, wystarczy czesto slowo tak o rzucone i juz sie wierzy w cuda wianki, a jak on jest starszy to juz w ogole

problem polega jak dla mnie na tym, ze dziewczyna łyka przynętę jak ryba w przeręblu, jakby byla z nim w zwiazku od dluzszego czasu to czemu nie, w wieku 15 juz moze chciec czegos wiecej niz pocalunkow, ale nie na pierwszym spotkaniu, zwykla naiwnosc, mam nadzieje, ze teraz sie nauczy na bledach

ale nie widze tez w celu w dokopywaniu autorce, bo to jest dziecko jeszcze, moze sie zalamac, lepiej tu byc chyba wizazowa ciocią jednak

Edytowane przez 201604250941
Czas edycji: 2015-04-15 o 10:04
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-04-15, 09:16   #7
Leseratte93
Zadomowienie

Dziewczę dało się omamić. Niestety, to głupi wiek i różne bzdury przychodzą ludziom do głowy kiedy mają te naście lat. Nie ma co wieszać psów na dziewczynie. Powinna wyciągnąć wnioski z tej sytuacji.
Leseratte93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości