|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Ból podczas seksu, brak przyjemności
Od niedawna współżyję z moim chłopakiem. On wcześniej miał dziewczynę, z którą uprawiał seks. Ja swój 1 raz przeżyłam z nim. Podoba mi się, rozpoczyna seks grą wstępną, zaczyna delikatnie i jest bardzo czuły.
1 raz nam nie wyszedł, mój chłopak nie mógł włożyć penisa do mojej pochwy, ponieważ przez stres zacisnęłam mięśnie, a poza tym było ciasno. Po paru próbach udało się. Moim problemem jest fakt, iż seks bardzo mnie boli. Nie czuję żadnej przyjemności. Sama gra wstępna jest dla mnie bardzo podniecająca, jestem mokra i bardzo oczekuję na "wejście". Jednak kiedy już to się dzieje, po 10 minutach mam dość z bólu. Nie wiem co mam robić, bardzo chciałabym odczuwać chociaż przyjemność z seksu, nie mówiąc o orgazmie. Chłopak bardzo się stara i rozumie, że 1 razy bolą, ale głupio mi kiedy przed jego orgazmem, muszę skończyć, bo tak boli mnie pochwa. Co zrobić? Jestem za ciasna? Chłopak ma dużego i grubego penisa, czasami nawet nie mieści się cały... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ból podczas seksu, brak przyjemności
Mysle, ze dalej jestes zbyt zestresowana i dlatego tak sie dzieje. Moze byc tez tak, ze nie jestes az tak nawilzona lub wlasnie przez stres "wysychasz".
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ból podczas seksu, brak przyjemności
sprobuj z zelem nawilzajacym
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:29.