|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
W oczekiwaniu na "Kocham Cię"
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: W oczekiwaniu na "Kocham Cię"
Żaden z moich pięciu facetów byłych tego nie powiedział
![]() Kocham cię wymaga czasu, pewności, uczuć. Koleżanka lat 20 mówi swjemu chłopakowi że go kocha a są razem kilka miesięcy a tak naprawdę kocha swoją dziewczynę byłą i to samo jej mówi. xD
Nie przeczytałeś? Nie zrozumiałeś? Nie podpisuj! ![]() _______________ Bańki chińskie: 2/12 Squats challenge: 1/30 Biegam, masuję, wcieram, piję, jem, żyję. Wymarzona waga - piątka na przodzie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mój tz powiedział mi to jako pierwszy po pół roku acz twierdzi ze poczuł to wcześniej ale nie mówił
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zakochać się to można i w ciągu paru spotkań, w 2-3 tygodnie? Ale zakochanie to nie miłość i to nie ma nic wspólnego z "kocham Cię". Do tego potrzeba czasu. Tak naprawdę mam wrażenie, że dopiero po jakimś roku czy dwóch latach razem i budowaniu naprawdę silnej relacji, słowa kocham Cię nabierają prawdziwego znaczenia i dopiero jesteśmy naprawdę świadomi, że kochamy. Mowa tutaj o takim solidnym budowaniu związku a nie spotkaniach co tydzień-dwa a poza spotkaniami niewiele ma się wspólnego w swoim życiu z życiem partnera.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Mój mi to powiedział po ponad 3 miesiącach związku, a ja chciałam mu to powiedzieć wcześniej sama, ale bałam się reakcji.
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
[1=fbf4f81e41525779832788c d71e9a6a506251643_6580de1 7ecce4;50995464]Zakochać się to można i w ciągu paru spotkań, w 2-3 tygodnie? Ale zakochanie to nie miłość i to nie ma nic wspólnego z "kocham Cię". Do tego potrzeba czasu. [/QUOTE]
Zgadzam się z tym. Dlatego nie przestają mnie zadziwiać wyznania o rzekomej miłości po miesiącu znajomości. Nie będę tego krytykować, ale osobiście nie potraktowałam i nie potraktowałabym tego nigdy na poważnie, "kocham cię" to nie są słowa do wymachiwaniu wokół jak torebką. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ja zwlekałam z powiedzeniem tych słów do mojego TŻta. Nie chciałam robić czegokolwiek za szybko a potem żałować, poza tym musiałam być pewna swoich uczuć i zaufania do niego.
On powiedział to pierwszy, byliśmy miesiąc razem (chociaż przyjaźniliśmy się już o wiele dłużej). Pokłóciliśmy się tego dnia trochę, ale ostatecznie usłyszałam od niego przeprosiny i właśnie "kocham cię". Uwierzyłam, bo zawsze z trudem przychodziło mu wyznawanie uczuć i rozmowa o tym. Ja odpowiedziałam, aczkolwiek potrzebowałam jeszcze trochę czasu by być w pełni pewna tych słów... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
Mój aż nogami przebieral, zeby to w koncu powiedziec. Wytrzymal z miesiąc.... No ale znaliśmy sie wczesniej od lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Ja doczekałam sie po 4 miesiącach związku, sama powiedziałam to wczesniej.
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
(Całkiem niedawno nawet 2 takie były)
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
Nie pamiętam kiedy dokładnie Mój mi powiedział - ale to on był szybszy z wyznawaiem uczuć.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.