|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Czego on ode mnie chce?
Cześć dziewczyny!
Piszę tutaj, żeby usłyszeć od Was opinię na temat zachowania pewnego faceta. Otóż poznałam go 5 lat temu. Ja wyjechałam z Polski, ale dziwnym trafem mieszkamy w tym samym kraju, lecz w innych miastach, dośc daleko od siebie oddalonych. Ostatni raz widziałam go właśnie w 2010 rok, ale od tej pory mam z nim mniej więcej stały kontakt 😁 Powiedziałabym na stopie koleżeńsko-przyjacielskiej. Sprawa jest taka, że on od 3 lat próbuje się ze mną spotkać i po prostu mnie poderwać. Wygląda to tak, że piszemy ze sobą, umawiamy się na spotkanie ale zawsze w ostatniej chwili coś wypada albo jemu albo mi i niestety do spotkania nie dochodzi. Ostatnim razem w sumie ja zrezygnowałam, ponieważ nasze rozmowy stały się zbyt intymne i podświatomie przeczuwałam, czym to spotkanie może się skończyć. Następnie jest krótka przerwa i wszystko zaczyna się od nowa. On cały czas pisze, że mu się podobam, że uważa mnie nie tylko za atrakcyjną ale i za inteligentną dziewczynę, że to jest pociągające, bla bla bla, tego typu rzeczy 😄 Jednak problem jest w tym, że gdy go poznałam, on był koszmarnym kobieciarzem, w sumie mało której odpuścił, wówczas te 5 lat temu między nami do niczego oprócz pocałunków nie doszło. On mi pisze, że się zmienił (podświadomie i tak w to nigdy nie uwierzę, bo pamiętam go z tamtych czasów aż za dobrze), w sumie teraz studiuje, pracuje, odnosi sukcesy na polu zawodowym, więc pisze że "nie ma głowy do romansów", ale ja i tak zawsze mam obraz jego jako kompletnego, nieuleczalnego babiarza. Aha, i jest jeszcze jedna sprawa. Przez przypadek wyświetlił mi się jego profil na Facebooku i tam jest napisane, że od niedawna jest w związku. (on nie wie, że ja wiem ![]() Dziękuję tym, które przeczytały do końca i proszę o radę, pozdrawiam
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Czego on ode mnie chce?
Podświadomie na pewno go odrzucasz, może warto doprowadzić do spotkania i zapytać się Jego jak to jest z tą dziewczyną ?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Przecież wiadomo o co chodzi - Facetom tylko o jedno.
Facet w tym wieku jest tak niestabilny i niezdecydowany, że żadnym babiarzem nazwać go nie można. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Oj tam, na moje to jakiś ruchacz pospolity i ja się takich kolesi pozbywam bez zastanawiania. Szkoda czasu i ambarasu.
I cytat Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ladnie dziewczyno marnujesz swój czas. Wyjdz z domu, idz na spacer, do ludzi! 5 lat koles Cie traktuje jako polechtanie swojego ego i tyle, bawi sie Toba, dobrze Ci z ta swiadomoscia? Jestem pewna, ze nie jestes jedyna. W dodatku od niedawna jest jeszcze w zwiazku. Serio nie szkoda Ci zycia na tego typu znajomosci bez perspektyw? Pomijajac fakt, ze jakby ktos x razy zrezygnowal z ostatniej chwili ze spotkania ze mna, to juz za 2 razem, w ogole by mi sie z taka osoba nie chcialo utrzymywac kontaktu. Pobudka!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Powiem Ci, Autorko, czego on na pewno nie chce: poważnej relacji z Tobą.
Więc jeśli zależało Ci na poważnej relacji właśnie, to sobie odpuść i zlewaj typka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ale kto powiedział, że ja marnuję swój czas?
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.