![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Portale randkowe
Witam wszystkie Panie
![]() Niestety próbowałem już multum razy kogoś poznać i niestety bez żadnego rezultatu. Podchodziłem, zagadywałem i ciągle nic, nawet nie zaiskrzyło... Chyba ostatecznym wyjściem będą portale internetowe, może w końcu trafię na swoją... A pytanie brzmi: jakie portale randkowe polecacie? najlepiej z właśnych doświadczeń. Pozdrówki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Portale randkowe
Może coś źle robisz, skoro ciągle zagadujesz i nic z tego nie ma?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Nie mam szczęścia, po prostu.
Zazwyczaj nie podchodzimy sobie do gustu... Trochę też przeszłość odciska piętno na mnie, mineło niby 9 m-cy od poprzedniego związku, a czuję jakby to było ciągle dziś. A co do zagadywania, to często też jest tak że dziewczyny są pozajmowane, akurat te najfajniejsze, jakie to życie jest niesprawiedliwe ![]() Edytowane przez Majkel_55 Czas edycji: 2014-05-25 o 09:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Jeśli się nie ma "tego czegoś" to raczej do końca życia pozostaje się samotnikiem i "tego czegoś" nie wyrobi się żadnymi poradami czy ćwiczeniami. Lepiej pogódź się z samotnością.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i już teraz zaszyj się w pustelni, umartwiając swoje ciało. dla każdego "to coś" znaczy coś innego, jak zadbasz o siebie, autorze (intelektualnie i cieleśnie), na pewno w końcu się uda. warto też próbować w internecie. poza tym miałeś już dziewczynę, czyli nie jest tak źle. ![]() Edytowane przez lilia_pamplemousse Czas edycji: 2014-05-25 o 09:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Chciałbym tez próbować w internecie, ale moje pytanie brzmi : Gdzie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
takie osoby tworzą parę z innym "nudnym" człowiekiem.
i wszyscy są zadowoleni. ![]() a ktoś nudny dla ciebie może mieć po prostu inne zainteresowania albo nie mieć potrzeby nieustannego kłapania paszczą w towarzystwie - i świetnie, niech znajdzie sobie cichego partnera, z którym będzie mógł pomilczeć. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zielona Driada
|
![]() Miałeś dziewczynę, więc nie jest źle ![]()
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Samotność mi doskwiera, możliwe że jestem zbyt wymagający w poszukiwaniach, ale już wcześniej akceptowałem to co dostawałem i kończyło się to tak że teraz jestem sam po głębokich przejściach. Chciałbym chociaż raz być z kimś, kto mnie urzekł od samego początku, ale zawsze trafiam źle... Mam 23 lata, niby jeszcze czas, ale jak się widzi wokół tych zakochanych albo zaręczonych to człowiek się zastanawia czy coś ze mną nie tak. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie. Autorze, ja nie korzystałam z żadnych portali oprócz FB, ale to raczej do kontaktów ze znajomymi, ale dwie moje koleżanki aktualnie tworzą związek z facetami poznanymi na badoo.
Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
Autorze 23 lata to czasu multum na wielką miłość ![]() ![]() Każdy ma swój czas ![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() jak do tego czasu sobie nie przygruchasz, to koniec, czas wykopać sobie grób. (co z tego, że licealne związki zwykle się rozpadają, a sensowne relacje tworzą się najcześciej grubo po 20) nie spotkałam jeszcze osoby, która byłaby dla całego świata nieciekawa, a jeśli coś odrzuca, to jej własne zakompleksienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
nudna osoba to pojęcie względne - dla jednego nudna osoba to osoba która uwielbia czytać książki, dla innego osoba wiecznie imprezująca, a dla innego taka która uwielbia matematykę
![]() a "to coś" - to jest rzecz nieokreślona i nie ma osoby pozbawionej tego czegoś. poza tym wkurza mnie to sformułowanie "to coś" nie mniej niż sformułowanie "dotrzeć się" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Jeśli nadal masz w głowie byłą to może najpierw spróbuj się do tego zdystansować, a dopiero potem szukaj kogoś nowego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Jest już taki temat gdzieś, polecam wyszukiwarkę. Uważam, że 9 miesięcy to mało na "szukanie", ale jak tak bardzo chcesz sprobować na portalach randkowch to odradzam sympatię, a polecam badoo i "zaadoptuj faceta".
![]() |
#18 | |
Zielona Driada
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Dziękuje wam, jesteście kochane !
![]() Jeżeli chodzi o przeszłość, to teoretycznie wszystko mam już za sobą. Kontaktu nie ma, ale ja trochę nie potrafię zapomnieć, bo jestem bardzo uczuciowym i niestety wrażliwym facetem. Dla mnie słowo 'kocham' jest najważniejsze i poważnie je traktuje, niestety nie każdy tak ma. Samotność mnie ostro dobija, najgorsze jest to uczucie odmienności od wszystkich szczęśliwych ludzi. Dziwni mnie też że teraz to nawet 16 latki już mają chłopaków, albo są po kilku związkach, ja w tym wieku to jeszcze Pokemony oglądałem ![]() Zerknę na to badoo, może tam uda się kogoś sensownego poznać... A co do 'tego czegoś' to sam nie wiem czy to mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ze swojej strony poleciłbym Sympatię i Badoo. Jeśli chodzi o kobiety, to jest tam w moim odczuciu więcej ciekawszych osób, niż analogicznie u mężczyzn.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem portale to marna sprawa. Moje koleżanki (ja zresztą kiedyś też
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
Ja nigdy nie miałam szczęścia do chłopaków ( piszę chłopaków bo mam 19 lat :P ) Takiego na poważnie (przed moim teraźniejszym) miałam 1, okazał się totalnym niewypałem (na szczęście po 1,5 miesiąca a nie później) spotykałam się także z wieloma, ale zazwyczaj kończyło się na 1 lub 2 spotkaniach, bo mi nie odpowiadali. Moja siostra i kolega mieli partnerów poznanych w internecie. I tak właśnie trafiłam na portal badoo.pl . Żeby trafić tam na kogoś normalnego, kto nie chce tylko seksu trzeba mieć szczęście, ale jak widać da się. Mój teraźniejszy chłopak napisał do mnie już pierwszego dnia i tak oto jesteśmy razem ponad pół roku. Można tam poznać troche fajnych ludzi, tylko powtarzam, trochę trzeba uważać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
- trzeba chyba nieco zawęzić pole poszukiwań (województwo itp.); bo często te "związki" internetowe stają się relacjami na odległość i coś zaczyna szwankować; nie wiem, jaka jest Twoja sytuacja, ale nie każdy jest w stanie rzucić wszystko i przeprowadzić się do osoby mieszkającej na drugim końcu Polski; miałam kiedyś ciekawą relację z kimś, kto mieszkał jakieś 500 km ode mnie i raczej nie polecam; - jeśli już trafi się ktoś ciekawy, najlepiej przenosić znajomość na real, bez sensu jest codzienne gawędzenie (czat, telefon); fajnie się rozmawia, minie trochę czasu i musi być spotkanie (tu się odwołuję do swojej kumpeli, która prawie 3 lata codziennie rozmawiała z jakimś gościem, a ani razu się na żywo nie widzieli - bezsens i strata czasu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
Ostatnio przeczytałem, że obecnie mężczyźni dojrzewają w wieku 35 lat więc masz autorze jeszcze sporo czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Autorze, miaursula bardzo fajnie Ci radzi ![]() Edytowane przez Kapturnica Czas edycji: 2014-05-25 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
.
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Spróbowałem z badoo.com, no i póki co trochę słabo, niby tam jestem jakiś "mega popularny" czy coś, ale osoby tam bedące, raczej nie są skore do rozmów.
Jestem chyba jakimś ucieleśnieniem pechowego Briana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ważne, żebyś dodał kilka fajnych zdjęć i upewnij się, że nie masz dziewiczego wąsa i monobrwi ![]() Jak piszesz do dziewczyn to nie pisz tylko "hej" tylko staraj się nawiązać do ich zainteresowań, zdjęć itp. Ja akurat jestem dziewczyną więc u mnie to trochę inaczej wygląda, ale jak założyłam tam konto to po pierwszym dniu miałam ponad 20 wiadomości od różnych facetów, ale jakiegoś normalnego to poznałam dopiero po miesiącu.
![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakie? wpisz w google"portale randkowe"i wskoczą ci opcje ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
![]() znam takich co odnajują tam miłości życia,ale jak i na portalach i w Cv musiz wpisac coś co zainteresuje płeć piękną. przede wszystkim fajne zdjęcie i oczywiście interesujący opis.możesz wysłać mi na PW co wpisałeś,a ja to zweryfikuję. ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłałem Ci na PW mój profilek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.