![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Zdeterminowane na maxa!
WITAM
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdeterminowane na maxa!
Witajcie
![]() Ja mam więcej niż Lady Ali do zgubienia ,dołączajcie do nas im nas więcej ty lepiej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja mam mniej bo już zgubiłam co nieco, ale chętnie do Was dołączę i pokibicuję
![]()
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja już robię któreś podejście z kolei i za kżdym razem klapa ![]() ![]() Ile zgubiłaś ? w jakim czasie ?stosowałaś jakaś specjalną diete??czy po prostu zdrowe odżywianie i ruch??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hejj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Witaj😊
---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Zaczynasz swoją walkę o lepszą siebie czy juz wprawiona jesteś?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja też chcę dołączyć! Najpierw chciałabym zgubić chociaż 5 kg a potem się zobaczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Witaj malutka_ziutka 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Hej, to ja też się przyłączę
![]() ![]() Mam 25 lat, 170cm wzrostu. Rok temu ważyłam 72 kg ![]() ![]() ![]() W poniedziałek zaczęłam wyzwanie 30 dni z Mel B - dzisiaj 3 dzień za mną ![]() Napiszcie coś o was, do jakiego celu dążycie, co ćwiczycie, co jecie, będziemy się motywować ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() JA mam 30 lat i za dużo o 36 kg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Dobry.Lezymy sobie Z Adasiem a za niedlugo pocwicze.Najpierw cos powinnam zjesc?
---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- W ogole cala noc spalismy.Adas wieczorem okropnie krzyczal. Ale 200 przysiadow salam rade.Dodatkowo potanczylam.Rano twz 200 zrobilam.Robi na uda dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zależało mi też na zbudowaniu mięśni, więc co drugi dzień rolki (tak co najmniej 10 km w tempie), a co drugi dzień fitness 1,5 godz.
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
ok to kilka słów też o mnie... przy wzroście 168 cm ważę 70-71 kg, w ubiegłym roku ładnie zgubiłam do 65 a nawet i chyba mniej ale te kg wróciły do mnie z prędkością światła. Jeśli chodzi o ćwiczenia to leżę i kwiczę i strasznie mi za to wstyd
![]() Mam nadzieję że z wami nie poddam się tak zaraz i że zgubię przynajmniej to 5 kg... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Dzień Dobry Kobietki
![]() U mnie dziś na sniadanie płati owsiane z jogurtem jagodami i truskawkami a nA drugie była szklanka kefirku i kawa ![]() Na razie przez tydzień skupię się na diecie i zacznę dopiero ćwiczyć porządnie ![]() JAk dziś u Was? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Ja na śniadanie zawsze owsianka, jestem uzależniona
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Witam Was wieczorową porą. Jestem godz po kolacji i czuje głód. 😒 musze jakos wytrzymać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
A ja wyjątkowo nie mam dziś ochoty na kolację... Ewentualnie pomidorka zjem i wypiję ciepłą herbatkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- 300 przysiadów zrobione i 50 minutek pocwiczone!Rozkręcam się joł joł ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Strasznie dużo tych przysiadów robisz ![]() ![]() ja dzięki ćwiczeniom mam dużo lepszy humor niż zwykle, co prawda w trakcie ćwiczeń z Mel B mam dość wszystkiego i się zastanawiam czemu ja to sobie robię, ale jak już mam to za sobą to mega satysfakcja ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Ja mialam juz nawet 8 z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
Jeszcze sie nie polozylam:p
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
Cud.Moj syn spi nadal. Wlasnie daje mu mlecio.A potem doogladam film i sio na parter ogarniac chalupe.JesCze nie spalam.A mam mocy za 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
Witam!
Jestem nowa i mam nadzieję że się u Was zaaklimatyzuję ![]() Mam 24 lata i moja waga od ok. 3 lat utrzymywała się na poziomie 48-50 kg przy wzroście 162 cm ![]() ![]() ![]() Moim problemem jest objadanie stresów, których niestety ostatnio mam dużo. W nerwach rzucam się na słodycze i potrafię ich zjeść naprawdę sporo. Chcę wrócić do racjonalnej diety, jaką prowadziłam kiedyś i zrzucić te dodatkowe 10 kg, których nie potrzebuję ;P Ustaliłam sobie tempo odchudzania na 3-4 kg miesięcznie, więc dawną wagę chcę odzyskać do końca września Dołączam do grupy i mam nadzieję, że wspólnie będziemy się mobilizować!!! Macie jakieś sprawdzone metody i porady na odchudzanie? Ja zamierzam korzystać z dobrodziejstw warzyw sezonowych i zacząć pić czerwoną herbatę, dzięki której już kiedyś udało mi się trochę schudnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Tak, czerwona herbata zdecydowanie pomaga, ja jeszcze polecam zaparzaną pokrzywę, oczyszcza organizm. Ważne jest też, żeby nie jeść na diecie za mało, bo wtedy spowalnia metabolizm. Kurczę, ja mam wrażenie, że w obwodach co prawda trochę tracę, ale moje ciało wygląda cały czas tak samo, tzn cellulit, wałeczki tłuszczu, mało jędrna skóra, tłuszcz na udach skaczący przy każdym kroku ![]() ![]()
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Niestety ja widzę po sobie, że dobry rezultat dają tylko regularne ćwiczenia przez dłuższy czas... Ja ćwiczyłam ok. 20-40 min (zależy od chęci
![]() ![]() ![]() PS. Jak często i jak długo ćwiczycie w tygodniu? Ja codziennie staram się trochę ruszać, posiadanie córki bardzo w tym pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Robicie sobie co jakiś czas zdjęcia, żeby potem porównać? Ja zrobiłam dopiero 5 dni temu pierwsze, żałuję, że nie wcześniej, bo lubię w ramach motywacji oglądać zdjęcia "przed i po" w necie ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Przyczajenie
|
Jak na razie to raczej z tęsknotą oglądam stare zdjęcia
![]() ![]() ![]() Ja chciałabym chodzić na siłownię, ale póki co nie mam z kim córy zostawić i ćwiczę w domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczeta moge sie przylaczyc?
![]() Ale chcialabym wrocic na dobre tory. Dzis mam tzw dzien przejsciowy, pozbywam sie niezdrowych rzeczy z lodowki i planuje co zamierzam zrobic. Nie jestem bardzo gruba, waze kolo 64 kg na 170 cm, ale mam syndrom skinny fat - mam faldy tluszczu na brzuchu, okropne boczki i straszny cellulit. Z tym chcialabym walczyc. Chce jesc zdrowo i duzo sie ruszac. Pare razy probowalam biegac, ale nie lubie tego. Za to uwielbiam jezdzic na rolkach i zamierzam na tym sie skupic. Mam nadzieje, ze tym razem sie powiedzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.