|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Zdobionka dla początkujacych
zdecydowalam ze nie bede Was ciagle meczyc co by tu jeszcze zrobic, jaki wzorek itd..wiec prosze abyscie wklejaly jakies proste wzorki dla poczatkujacych
![]() zdradliwa wena raz jest raz nie ma...wiec POMOCY ![]() Nooo nie mocie ze nikt nic nie ma...
Paznokciowe konto na Instagramie @lynieczka. Zapraszam! ![]() Edytowane przez kiciulka1985 Czas edycji: 2005-11-11 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zdobionka dla początkujacych
Heh... ja tez cos staram sie znalezc prostego, ale wszytsko jest takie dokaldne ladne ze ja tak nie umiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.wizaz.pl/?content=category&id=33
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Wklejam swój wzorek,potrzebny dowolny lakier i drugi lakier do zdobień z igiełką.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Myslalam raczej o czyms troszke trudniejszym niz rozmazywanie kropeczek igielka bo w to sie bawilam w liceum ![]() ![]() Ale zawsze to jakis krok do przodu bo obecnie mam problem z tym kropeczkami(szczegolnie na prawej raczce bo z lewa sobie dosc dobrze radze ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
Ech, te zdobionka fajnie można zrobic na lewej rączce, ale prawa już wygląda gorzej... Albo trzeba zdobić sztuczne pazurki, albo kogoś zaangazować...
![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
![]()
Ja znam bardzo prostu , a zarazem czarujący wzorek.
1.Na warstwę paznokcia nakładamy lakier bezbarwny! 2.Na paznokciu naklejamy naklejkę do french manicir ( zależy ile chcemy mieć białego, zależy od gustu) 3.Malujemy od naklejki w górę na biało ( dwie warstwy) 4.Odklejamy naklejkę i powstaje nam french manicir. 5.Bieżemy do ręki cyrkonie, i wykałaczką po kolei cyrkoie układamy wzdłóż końca pasma białego. Wychodzi nam french z curkoniami. 6.Na warstwie paznokcia , na kórym nie ma nic robimy cieniutkie srebrne paseczki na ukos, wychodzi bardzo ładnie! Polecam! Naprawdę. P.S. Dzisiaj robiłam klientce ten wzór. Była zachwycona. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.