|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co robić?
Zacznę od tego, że mój średni cykl wynosi 31 dni, w tym momencie jest 40 dzień cyklu i dalej nie dostałam okresu, więc zaczynam się obawiać, że mogłam zajść w ciążę (żebym nie została zlinczowana na dzień dobry za obawy - mam 19 lat i nie uważam jakoby był to wiek na dziecko). Mój mężczyzna ma 25 lat i podzieliłam się z nim podejrzeniem, na co on odpowiedział cyt.
"Nie jestes w ciazy a zeby sie upewnic polecam dzis bardzo goraca kapielAz do spocenia Popelnie samobojstwo jak jestes w ciazy To bylby koniec mojego zycia" On chce mieć dziecko po 30, ja ok 25 roku życia. Dodatkowo stwierdził, że to moja WINA, bo nie miałąm tabletek antykoncepcyjnych, chociaż doskonale wiedział kiedy mam wizytę u ginekologa i gdy już je w końcu dostałam to nie mogę zacząć ich brać, bo nie dostaję okresu. Jeszcze się dziwi, że mogłabym zajść w ciążę, kiedy u nas z seksem na bakier. (ostatnio jakoś nie czuję się dobrze z dotykiem i wszystko mnie drażni) A dodatkowo on by chciał po parę razy dziennie bo ma POTRZEBY, a ja nie potrzebuję tego prawie wcale... Wizażanki, dajcie swoje spojrzenie na tę sprawę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co robić?
Moja pierwsza myśl, przepraszam za wyrażenie,ale ma cię za kogoś kto spełnia jedynie jego potrzeby seksualne... Rozumiem szok, ale takie teksty nie ma miejscu. Zachował się trochę jak cham...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Rzeczywiście też mi nie raz taka myśl przeszłą przez głowę ale wiem, że mnie kocha. Jestem jego pierwszą dziewczyną, z którą się nie chce rozstawać, a jeśli już to robimy to zawsze się schodzimy, bo bez siebie ciężko nam żyć. Nie dociera do niego, że jest chamski i to, że ja się zmieniłam na lepsze. Zawsze odwraca kota ogonem i co do bycia chamskim stwierdził, że przeze mnie stał się chamski. Już po prostu nie wiem chyba jak do niego dotrzeć.
Ach, dodatkowo gdy mam mu coś do zarzucenia to zawsze wynajduje większy powód do przegadania. Chociażby to, że przytyłam, a on chce mieć dziewczynę, której każdy mu będzie zazdrościł. Edytowane przez czarna_dziura Czas edycji: 2015-04-13 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
Zrób test ciążowy, betę z krwi, zapisz się na wizytę do ginekologa.
Na pożegnanie tego pana, uświadomiłabym mu,że kobieta nie zapładnia się sama i "wina" leży po obu stronach. Takie słowa, które przytoczyłaś, dla mnie są poniżej jakiegokolwiek stylu, wyczucia, inteligencji. Nie chciałabym być z takim mężczyzną. aha, po drugim poście widzę,że ten pan chce mieć tylko dziewczynę na pokaz ![]() Skąd wiesz,że Ciebie kocha? Skoro jest chamski, nie obchodzą go Twoje potrzeby? Edytowane przez 201611090905 Czas edycji: 2015-04-13 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
multitasking ninja
|
Zrób koniecznie test ciążowy.
Upewnij się, że w razie czego facet dorzuci się do usunięcia.
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Przepraszam Cię bardzo ale dla mnie to nie jest miłość. Przynajmniej ja ją sobie inaczej wyobrażam
![]() Facet nie jest nastolatkiem więc powinien wziąć odpowiedzialność za swoje czyny a tekst: Cytat:
Są dwie rzeczy, które powinnaś zrobić na pewno: 1. test ciążowy 2. rzucić tego kretyna
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że nie jesteś w ciąży, bo strasznie byłoby utknąć z takim kretynem
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
idz sprawdz co z ta ciaza
ale od histeryka, ktory grozi samobojstwem bym uciekala i tak |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic dodać nic ująć. Rzucić buraka w cholerę
![]() |
![]() |
#10 |
ReklaMO(D)żerca.
|
mój boże.
![]() Zrobił sobie z Ciebie ruchadełko i jeszcze takimi tekstami wali. Uciekaj od niego tak szybko, jak tylko możesz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
plum plum
|
zrób test, to po pierwsze.
A po drugie solidny rachunek sumienia - dlaczego jesteś z facetem, który mówi Ci takie rzeczy i tak Cię traktuje? Pokutujesz za coś?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Idź zrób badanie z krwi. I zastanów sie, czemu już w tak młodym wieku wplątujesz się w relacje z beznadziejnym facetem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Po pierwsze zrób test, możesz kupić nawet w Super Pharmie (widziałam ostatnio na półce). Jak wyjdzie pozytywny, od razu idź do ginekologa i poświęć czas na refleksje nad tym związkiem, zastanów się, czy chcesz z kimś takim spędzić resztę życia. Jednak ja trzymam kciuki za to, żebyś jednak w ciąży nie była, jesteś jeszcze bardzo młoda i całe życie przed Tobą i mam nadzieję, że jakiś inny, porządny dojrzały facet ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
Ciężko Wam bez siebie żyć, bo jesteście dla siebie pierwszymi partnerami, (przynajmniej Ty dla niego) to normalne. Nie wiecie jak to jest być z kim innym, ale warto sprawdzić, wierz mi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Ta gorąca kąpiel miała z ciebie wygotować zarodek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Ale patola
![]() Po pierwsze - Zrób test, to będziesz wiedziała czy jesteś czy nie, po co tak gdybać? Po drugie - Twój facet jest 6 lat starszy od Ciebie, a jest bardziej niedojrzały niż Ty. Popełnić samobójstwo z powodu ciąży? Koleś się chyba do psychologa kwalifikuje, skoro coś takiego w wieku 25 lat jest w stanie skłonić go do samobójstwa ![]() Po trzecie - Twój facet to cham. Nie masz wrażenia, że jesteś jego seksualną zabawką? Nie czujesz, że traktuje Cię z góry, przedmiotowo? Że musisz być na każde jego zawołanie, a jak jest ryzyko ciąży to jest TWOJA WINA? (Jakby jaśnie pan nie brał w tym udziału ![]() Patrząc na całość masz toksycznego faceta, który po kilku latach może się okazać istnym wampirem energetycznym. Uciekałabym gdzie pieprz rośnie.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
1 zostaw faceta
2 nigdy wiecej nie idz do lozka z facetem ktory cie nie kocha, nie szanuje i nie wspiera. Ewentualna ciaza to sprawa obojga. 3 zabezpieczaj sie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
on cię kocha?
![]() mój facet jak dostałam dziwnych plamień przy tabletkach i mu o tym powiedziałam stwierdził, że to oczywiście nie jest jeszcze czas na dziecko, ale mam się nie martwić na zapas bo sobie poradzimy ja wiem, że mnie kocha, ten Twój jakoś dziwnie to okazuje, skoro dziecko z Tobą to dla niego powód do samobójstwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() niezła z ciebie desperatka autorko, gratuluję wyboru ukochanego chłopca. Wg mnie i tak wygrałaś, jeśli nie jesteś w ciązy to przynajmniej nie masz kłopotu w postaci niechcianej ciąży a jeśli jesteś to może facet zrobi Ci przysługę i nie będzie dalej marnował Ci życia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
BTW. Melodramatyczny patafian z twojego chłopaka. Zawsze była to taka psychiczna memeja czy tylko przy okazji rzekomej ciąży?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-04-20 o 12:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Zostanie z kimś, kto w trudnej sytuacji (bo wiadomo, nikt z wpadki cieszyć się nie ma obowiązku) robi takie jazdy i histerie, to będzie głupota. Już wiesz jaki on jest, jak reaguje, cóż decyduj z kim chcesz dzielić tu i teraz. I potem miej pretensje tylko i wyłącznie do siebie, bo "widziały gały co brały".
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
O co chodzi z tą "kąpielą aż do spocenia"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Chodzi chyba o jeden ze sposobów wywołania spóźniającej się miesiączki. Gorąca woda powoduje rozszerzenie naczyń krwionośnych a co za tym idzie sprowokowanie krwawienia. Czy tak, autorko?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.