|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
włosy słowiańskie - gdzie? Polecane i niepolecane
Założyłam ten wątek ponieważ przedłużanie włosów jest coraz bardziej popularne a trafić na buble to nie problem.
Chciałabym drogie forumowiczki poznać Wasze przeżycia związane z przedłużaniem włosów słowiańskich (czyli tych idealnych;-) ) Kupnem, pielęgnacją itd Wiadomo, każde włosy, które firma do nas przesyła są piękne, lśniące i gładkie a po pierwszym myciu okazuje się zupełnie co innego. Jest to efekt renowacji i sylikonów. Jeśli w poszukiwaniu włosów chciałybyście poznać moją negatywną przygodę z kupnem i noszeniem włosów słowiańskich to zapraszam do rozmowy na forum. Pozdrawiam
Edytowane przez zulus1234 Czas edycji: 2015-12-27 o 12:33 |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: włosy słowiańskie - gdzie? Polecane i niepolecane
swietny temat
Ja kiedys kupiłam włosy na stronie internetowej i byłam bardzo zadowolone. Piekne blond pasma wytrzymały ze mną 2 lat. Prostowanie, kręcenie, mycie. Zniszczyły się dopiero jak postannowiłam przefarbowac je na brąz. To co sie z nimi stało to katastrofa. Czy znacie Wam tez się to zdarzało?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
2 lata to sporo czasu A możesz powiedzieć na jakieś stronie kupiłaś? Pytam, ponieważ ja jestem na etapie poszukiwania sprawdzonej firmy. Mam na głowie teraz ostatnie 30 pasemek, ale zakup był mogę powiedzieć bardzo nieudany :-///Jest to spora kwota, dlatego chcę ją dobrze ulokować
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Niestety nie pamiętam co to był za sklep, na pewno internetowy. Sama teraz ciągle go poszukuję. Za to moja kolezanka kupiła na stronie 'doczepiane' i również jest bardzo zadowolona Sama się zastanawiam nad zakupem
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
GrzechHair ma słowiańskie jak dobrze kojarzę również- i to świetnej jakości.
Wysłane poprzez Sony Xperia Z2.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

Ja kiedys kupiłam włosy na stronie internetowej i byłam bardzo zadowolone. Piekne blond pasma wytrzymały ze mną 2 lat. Prostowanie, kręcenie, mycie. Zniszczyły się dopiero jak postannowiłam przefarbowac je na brąz. To co sie z nimi stało to katastrofa. Czy znacie Wam tez się to zdarzało?