![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Moja szafa
D O K Ł A D K A N I Ż E J plus na 2 stronie nowe rzeczy
1. seksowna bluzeczka z koronki formy Orsay. Wzór koronki to takie ślaczki (mam nadzieję, że widać na zdjeciu). Rozmiar z metki M, ale bluzeczka jest rozciągliwa. Długość ok. 60 cm. Zdjęcie musiałam troche rozjaśnić, by można było zobaczyć bluzeczkę. 2. Spodnie firmy Rinascimento, z resztą znanej chyba wszystkim. Typ tych spodni to biodrówki, posiadaja kieszenie po bokach. Kolor czekoladowy ciemny (jak się przyjrzałam to jednak własnie kolor ciemnej gorzkiej czekolady), ze złotymi delikatnymi pasami, co dodatkowo wyszczupla. Spodnie były skracane u krawcowej, więc widać na dole delikatnie nitkę (gdyz krawcowa zrobiła to ręcznie). Rozmiar z metki M, ale podaję wymiary: Pas: 76 cm Biodra: 95 cm Szerokość uda: 52 cm Szerokość na dole: 58 cm Stan: 19 cm. Długość wewnętrzna: 80 cm Spodnie są z dodatkiem lycry, więc się troche rozciągają (max. 2-3 cm). Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2005-11-04 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja szafa
3. spódnica dżinsowa Crown, rozmiar 30. W biodrach tak do 100 cm. W pasie mniej, ok. 72-73 cm. Długość całkowita 42 cm.
4. . Sukienka damska w stlu indyskim. Rozmiar na metce L, ale jest on raczej uniwersalny, gdzyż sukienka tak fajnie przylega do ciała. 5. . Biało-czarna bluzka na suwak z napisami Gothic. Z metki rozmiar XL, ale chyba im się metki pomyliły, jak dla mnie rozmiar S, max. M. Wymiary podam na maila zainteresowanym. Druga podobna bluzka, ale beżowo-czarna. Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2005-10-06 o 13:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
6. Spódnica dżinsowa długa, z jasnego dżinsu z dodatkiem lycry. W pasie ok. 72-73 cm, w biodrach 95. Po bokach spódnica ma rozciecia. Założona ze 3-4 razy.
7. Kurtka biała letnia, zapinana na takie metalowe guziczki. Rzomiar z metki, 40 Szerokosć w biuście: 100 cm (max.) Szerokosc w biodrach: 95 cm (ale to krótka kurtka jak widać, nie sięga typowo bioder w najszerszym miejscu). Kilka razy założona. 8. Bluzeczka z lycrą, czarna z koronką na zewnętrznej stronie rękawa. Szerokość w biuście 43 cm, długość 53 cm, długość wewnętrzna rękawa 47 cm. Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2005-10-18 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Bluzka sportowa bawełniana firmy esprit (napis na koszulce esprit sports). Biała z czarnymi wykończeniami. Szerokość w biuście 45 cm (ale rozciąga się), długość 50 cm
Bluzka sportowa bawełniana z napisem US Army (delikatnie połyskującym). Kolor zielony khaki (taki typowo ciemnozielony kolor) z rękawkami moro. Biust 45 cm, długość 50 cm. Spodnica czarna w delikatnie fioletowe kwiatuszki. Pas na gumce: 36 cm (max. 52 cm - więc dobra byłaby na ciążę ), biodra 50 cm, długość całkowita 85 cm. Edytowane przez ishtar Czas edycji: 2005-10-16 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=178732 poprosze o wymiarki i rezerwacje
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szerokość na dole - 40 cm Długość całkowita - 52 cm |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Interesuje mnie ta czarna koszula. I po torebke sie zgłaszam
![]() Narazie taki skromny ten watek ale może coś znajdziesz. http://www.wizaz.pl/forum/showthread...073#post780073 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Talu, z torebka byloby tak, że na serio chcę ją sprzedać a na wizażu i tak nie można (bo ja pieniędzy potrzebuję).
A u Ciebie mi się spodobały bransoletki. Jak długie są? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Każda z nich ma po 19,5 cm i do każdej mam jakby zapasowe oczko, takie które można doczepić. Można je łączyc ze sobą i zrobić naszyjnik.
Kurcze ja tak sie na nią napaliłam. Strasznie długo szukałam takiej torebki.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
To na mnie za długie te bransoletki, będą mi przelatywać przez rękę :/ Więc muszę podziękować...
A co do torebki to może poszukaj podobne gdzieś w serwisach aukcyjnych? może ktoś tanio sprzedaje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hej Asiu - powiedz tylko ubranek szukasz na wymianę? Podoba mi się ta sexi bluzeczka no i ta czarna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może coś jeszcze bys chciała, bo o ile pamiętam to ten zestaw antycellulit był nowy, więc szkoda by było żebyś miała na tym tracić ![]() Ja z kosmetyków mogłabym też coś Ci dorzucić, np. złocisty deszcz do twarzy i ciała z Avonu colortrendu, albo cienie Estee Lauder (kolor riviera blue). Obydwie używane, ale jeśli byłabyś zainteresowana to zrobię zdjęcia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Tak ciągle wracam do Ciebie i wracam
![]() Podoba mi sie ciągle ta czarna koszula i spodenki. powiedz mi czego szukasz? Dołozyłam troszke do swojego wątku. Mam jeszcze troche bluzeczek i sweterków. Widze że szukasz bluzek kopertowych, mam bardzo fajna niebieska we wzorki z kaphalla, mogłabym zrobić zdjęcie na sobie, bo tak napewno inaczej sie prezentuje.
Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40598071 Zapraszam do wymiany! Edytowane przez tala Czas edycji: 2005-10-06 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
asiu chodzi mi o poz 6 i 8 - zestaw anty- cellulit jest nowy ale i lakierki mam do pazurek jak chcesz to też fotki zrobię,bo szkoda żeby leżały i marnowały się u mnie
Mam jeszcze balsam sopot jest go 50 % i wosk w sprayu dodajacy objetości włosom Avonu jest go wiecej niż połowa op.150 ml.Piszę tu bo nie mam aktualnego wątku założonego. Jezeli można to poproszę o fotki . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Talu, ja szukam raczej gładkich bluzek, nie lubię wzorkowanych, poza tym u Ciebie już nic mi nie wpadło w oko, nawet z tych dołożonych rzeczy. Przykro mi. Poszukuję oprócz tych sweterków rzeczy eleganckich (jakis swetrów, bluzek) oraz gładkich golfów dopasowanych w stonowanych kolorach pasujacych do brunetki. Jeśli znajdziesz coś u siebie w domu to chetnie obejrzę
![]() Manilio, dokładam zdjecie tych dwóch rzeczy o których pisałam. Ten złocisty deszcz z Avonu miał w ogóle pojemność 25 ml, ja go użyłam ze 3 razy, więc żeby nie skłamać to zostało jakieś 20 ml (ten roller nie był całkowicie wypełniony). U ciebie najbardziej podobałby mi się ten zestaw cellulit i za nim bym obstawała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
to ja mogę wymienić się na Twoje te dwie bluzeczki poz 6 niebieska i 8 koszulową i ten złocisty deszczyk Avonu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Manilio najchetniej wymienię się za ten zestaw antycellulitowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ok to podajmy sobie adresy ale Ty chyba nie masz PW ?? to napisz mi na vanessa75@gazeta.pl i kiedy sobie wysyłamy? mi by pasowało dziś albo w piatek ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Witam! Interesuje mnie ta koszulka: Bluzka sportowa bawełniana firmy esprit (napis na koszulce esprit sports). Biała z czarnymi wykończeniami. Szerokość w biuście 45 cm (ale rozciąga się), długość 50 cm
może znajdziesz coś na wymiane u mnie?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:20.