![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Odgrywanie sceny gwałtu
Witajcie
Ostatnio moja "znajoma" poprosiła mnie o odegranie sceny gwałtu na niej. Czy wiele kobiet ma fantazje na ten temat? Wiem, że nie było by to proste i nie bardzo wiem czego ona oczekuje. Wiele eksperymentujemy ale nie wiem czy z czymś takim sobie poradzę. Jeżeli ktoś miał doświadczenia z odgrywaniem takich scen to proszę o opinie i rady. Kilkanaście razy pytałem czy jest pewna tego czego chce i za każdym razem powiedziała, że na 100%. Co o tym sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odgrywanie sceny gwałtu
![]() ![]() Co ja właśnie przeczytałam... Jeszcze was nagra i Cię na policję zgłosi xD Edytowane przez linguaphile Czas edycji: 2015-03-28 o 23:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Szop pracz
|
Ja nie mam takich fantazji, ale mój facet pare razy coś gadał, że by chciał żebym go związała i "zgwałciła"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Przywiązany to już byłem, w tą stronę mi nie przeszkadza, fajnie było nawet ale jej nie chodzi o wiązanie tylko o gwałt. Określiła, że w miarę możliwości ostro.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Może ma taki fetysz. Bywają dziwniejsze, ja nie widzę w tym nic nietypowego ale jeżeli dla ciebie to nie będzie komfortowe to nie musisz się zgadzać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Często spotykane udziwnienia, wiele kobiet się po prostu wstydzi a w głowie pewnie myśli że fajnie jakby mój facet mnie zerżnął jak szmatę.
Coś mocniejszego niż dominacja, bo dziewczyna pewnie chce żeby było w tym trochę aktorstwa tzn, ona stawia lekki opór, mówi nie, etc. Z moja dziewczyną to praktykowałem, w sumie mi to nawet się czasami podobało. Ustalcie sobie jakieś słowo klucz na pierwszy raz co by dziewczyna nie zaczęła nagle zmieniać zdania. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
Nie widze w tym nic dziwnego, to jedna z najpopularniejszych fantazji kobiecych.
Nie chodzi o sam "gwałt", tylko o poczucie uległości. Może twoja kobieta chce poczuć się słaba, bezbronna, zdominowana i uległa. Może ją to kręci. Wszystko z nią w porządku. Na pewno ustalcie hasło bezpieczeństwa, bo może zmieni zdanie w trakcie i jej "nie" nie będzie już częścią zabawy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To prosta rola. Wchodzisz do pomieszczenia, za chodzisz od tyłu i albo przyduszadz, albo lapiesz za ręce i siłą bierzesz co twoje. Oczywiście to ma być gra, więc uważaj, żeby jej nie skrzywdzić. On będzie się opierać, a ty nie przestawaj. Jest jedną ważna rzecz, ustalcie kod bezpieczeństwa. To jakieś słowo, które wypowiedziane pokaże, że gra wymknela się spod kontroli, a zabawa przynosi tylko ból.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2015-03-31 o 10:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Tia...
Przede wszystkim pełne oddanie kontroli (safe word temu nie przeczy) jest mega wygodne dla jednej ze stron, ale to oznacza, że druga strona musi w pełni kontrolować sytuację, w tym... siebie. To jest zabawa, w której druga osoba musi przez 100% czasu myśleć, całkowicie się kontrolować, obserwować reakcje i być w stanie się w ułamku sekundy zatrzymać. U "gwałcącego" nie ma miejsca na emocje, a to jest kompletnie wbrew intuicji. Samo słowo "gwałt" jest przecież mocno... no, ten, gwałtowne. Jak ktoś sobie wyobraża, to jakaś złość, brutalność, wyżycie się i tak dalej. Nic z tych rzeczy. Pełna kontrola otoczenia, drugiej osoby, 100% samokontrola i ciągle aktywny mózg - to podstawa. Za łatwo jest zrobić krzywdę nawet niechcący, lub popełnić prosty błąd. Żeby było śmieszniej - druga strona oczekuje tych emocji. Trzeba na zimno zagrać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Myślę że wiele kobiet ma taką fantazję tylko się do tego nie przyznaję. Sama czasami myślę o tym jakby to było z moim facetem jakbym chciała odegrać z nim taką scenę. Tylko wstydzę mu się nawet to zaproponować.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Nie każdego faceta kręci odgrywanie gwałtu, poza tym to może rodzic dziwna opinie. Ja osobiście spotkałam się z taką krytyką, wie więcej nie zapytam
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Przyczajenie
|
Zobaczcie sobie film "To właśnie seks" tam macie super pomysł na gwałt
![]() https://www.youtube.com/watch?v=whOUblXTyyI |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Kto szuka, ten znajdzie. Jeśli kogoś to kręci, to w końcu trafi swój na swego. Nie ma co się zniechęcać po jednej odmowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez BlondePearl Czas edycji: 2015-04-15 o 09:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Ja tu nie mówię o tej jednej,konkretnej fantazji. Nie wyobrażam sobie po prostu mieć swoje fantazje tylko w głowie,a partnerowi mówić,że waniliowe historie są spoko. Czułabym się niezaspokojona.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Odważna z niej kobieta, która chce spełniać swoje fantazje w rzeczywistości ![]() Edytowane przez 201607040946 Czas edycji: 2015-04-17 o 16:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Chyba wiele kobiet lubi seks na granicy gwałtu. Ja zdecydowanie do nich należę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Scenariusz na lato.
Każ jej wyjść ubraną w skąpe stringi i sukienkę lub spódniczkę (której jej nie żal pobrudzić żywicą!) w jakieś ustronne miejsce - np. do lasu. Niech sama spaceruje i zatrzyma się np. przy konkretnym drzewie, a jeszcze lepiej przy pociętym drewnie (bo wygodniej dziewczynę o nie potem oprzeć). Ty ją śledzisz. Najlepiej jakbyś założył kominiarkę. Zaraz jak się zatrzyma, doskakujesz od tyłu i chwytasz za gardło jedną ręką a drugą przyciskasz do pnia drzewa. Kolanem lub biodrem przyciskasz jej biodra by nie wierzgała i przypadkiem nie kopnęła w krocze. Do ucha jej szepczesz groźnie, by się suka nie odwracała i nie szarpała to nie zrobisz jej krzywdy. Jak chcesz naprawdę odstawić wersję hard możesz mieć przygotowany tępy nóż (bez ostrego wierzchołka, chodzi o zimny dotyk metalu na skórze a nie broń - możesz nim przesuwać po szyi a potem np. miedzy nogami - dotyk zimnego metalu może być ekscytujący). Wolną ręką zaczynasz ją obmacywać i opowiadać na ucho co jej zrobisz i żeby była grzeczną dziewczynką i że zaraz poczuje, jak to jest być z prawdziwym facetem. Nie pozwalasz by się odwróciła. Wkładasz rękę między jej nogi i masujesz. Nagle ściągasz jej majtki i zmuszasz do pochylenia się i wypięcia pośladków. A potem korzystasz z tego. Pamiętaj, że to ma udawać gwałt, więc nie skupiasz się na robieniu jej przyjemności - jedynie by jej nie bolało, a zaspokajasz siebie. Kobietę podnieca bardziej twoje podniecenie i jej uległość, niż sama penetracja, a ponieważ cię nie widzi, możesz jęczeć dyszeć i mówić jaka jest ciasna, wilgotna. I że suczka lubi być dopychana przez prawdziwego samca. Jeśli jest bardzo uległa, to możesz chwycić za włosy, odwrócić, zmusić by uklękła i zaspokoiła cię oralnie. Zależy od wzajemnych ustaleń.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To już chyba nie taka frajda,jak się wszystko dokładnie ustali. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Muszą ustalić pewne podstawy scenariusza, bo można sobie zrobić krzywdę.
Jeśli ona zacznie mocno wierzgać, bo wpadnie w panikę - tak na serio - to on nie może użyć za dużej siły, bo jej rękę złamie. Stąd wspomniane wcześniej słowo bezpieczeństwa. Także nóż - nie można nim nagle zaskoczyć dziewczyny, bo może się przerazić dosłownie, że jej partner dostał psychotycznego szału i chce ją pochlastać. Oczywiście nie trzeba mówić wprost co się planuje, ale uprzedzić, że będzie "gadżet' i żeby się nie bała. największy problem z odgrywaniem takiej sceny jest w dwóch elementach: - utrzymanie wzwodu u faceta, który nie czuje tego klimatu i jest za bardzo skupiony na prawidłowym odgrywaniu sceny - założenie prezerwatywy odpada, bo nie ma na to wolnych rąk. Trzeba byłoby partnerkę związać, a to jest trudne, kiedy się wyrywa. Chyba,m żeby ja przypiąć kajdankami wokół pnia. Ale wówczas może kopnąć do tyłu. Scenę radzę odgrywać późnym wieczorem, bo w dzień łatwo trafić na przypadkowych świadków ![]() Aha - przy ułożonym pociętym drewnie sprawdzić, czy nie ma gdzieś założonej kamery leśniczego do pilnowania drewna ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett Edytowane przez Elfir Czas edycji: 2015-04-21 o 13:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
autor nie jest chłopakiem tej dziewczyny, tylko znajomym do seksu, także wzajemne zaufanie może być mniejsze niż twoje z TŻ.
A dotyk zimnego metalu na gorącej skórze może być ekscytujący, więc nie skreślaj takich rozwiązań z góry ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez Pastela92 Czas edycji: 2015-05-25 o 18:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:18.