|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wykonać jakiś ruch?
dziewczyny doradźcie proszę...
wróciłam jakiś czas temu do rodzinnego miasta i w nowej pracy poznałam jego. jego firma jest naszym klientem, znamy się jakieś 2-3miesiące i widzę, że szuka ze mną kontaktu, lubi mnie, ale nie wiem cyz to coś więcej. i tak się zastanawiam - powinnam coś zrobić? myślę żeby wykonać jakiś gest wjego kierunku żeby go ośmielić, żeby zobaczył że jestem nim zainteresowana. ale sama nie wiem. nie mam c ierpliwości do czekania wiem, że jakby chciał to coś by zrobił, ale tak myślę, że może nawet przez myśl mu nie przejdzie że mogłąbym być nim zainteresowana i stąd to jego milczenie poza firmą. wiele nas łączy (oboje jestesmy pasjonatami rowerów, zawsze jak się widzimy rozmowa schodzi na ten temat, fajnie się dogadujemy), ale też sporo dzieli;/ proszę o radę, co wy byście zrobiły? ![]() ![]() Edytowane przez kropkawkropke Czas edycji: 2015-04-20 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: wykonać jakiś ruch?
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Tak, po prostu napisz, zadzwoń do niego. Zasugeruj wspólne wyjście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Pewnie, możesz ryzykować. Kto nie ryzykuje ten nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.