|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
nie mam na kogo liczyć
Mam19 lat i tak naprawdę nie mam na kogo liczyć.... nie mam rodzeństwa, nie mam kuzynki w swoim wieku. Na mamie się podeprzeć nie mogę, ponieważ mama jest osobą z bardzo słabym charakterem, wszystkim się przejmuje, dużo płacze. Może to się wydawać dla niektórych głupie,ale naprawdę, ja nawet nie mam się komu wygadać. Mam problemy i nawet nie ma kto mi doradzić... ma ktoś podobnie? beznadziejna sytuacja co?
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-02-08 o 19:57 Powód: Przywrócenie usuniętego posta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: nie mam na kogo liczyć
no coz, zawsze mozesz zagrzac miejsce na wizazu, wpasuje sie w jakis klub, znajdziesz tam swoja nowa 'rodzine'
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
jak to mówią - umiesz liczyć, licz na siebie.
![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Kobieta z klasą
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Jak to nie masz na kogo liczyć!? Masz nas!!! Wizażanki są jak wielka rodzina.
Czasem ktoś kogoś pocieszy, czasem naprostuje, doda otuchy, wygarnie z grubej rury itd... Jak problem to kto inny pomoże jak nie my? ![]() Nie zawsze życie układa się tak jakbyśmy chcieli, ale zawsze jest obok nas ktoś kto może doradzić, jeśli nie mama, kuzynka czy siostra, to może babcia, ciotka, przyjaciółka, miła sąsiadka lub inna osoba do której mamy zaufanie. Głowa do góry!rozejrzyj się wokół. ![]() Nigdy nie ma tak źle, żeby nie mogło być...gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Z czym konkretnie masz problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak się chcesz wygadać, to internet jest dobrym miejscem, ale trzeba liczyć się też z opiniami osób kompletnie innych od Ciebie i takich które nie zrozumieją Ciebie, z krzywdzącymi opiniami. Jak już napisano wyżej: umiesz liczyć, licz na siebie. Nikt za Ciebie Twoich problemów nie rozwiąże, nikt za Ciebie nie podejmie decyzji. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:23.