![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Śluz przed wytryskiem - czy mogę być w ciąży?
Mam pytanie czy w śluzie który pojawia się przed wytryskiem na członku są plemniki?Czy jesli chlopak wkladal czlonka ale do nie doszlo do wytrysku mam szanse zajść w ciąże. Mialam dni płodne wtedy.
Dziękuję za odpowiedz |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: pytanie do pana dr.
tak,plemniki moga byc tez w sluzie przed wytryskiem. (tak pewnie rodzi sie wiekszosc dzieci niedouczonych rodzicow)
radze zaprzyjaznic sie z prezerwatywami |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
to nie mialo byc chamskie, ale denerwuje mnie, ze ludzie decyduja sie na wspolzycie, nie wiedzac tak waznych rzeczy. to swiadczy tylko o niedojrzalosci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
ale to nie był pełny stosunek, chlopak tylko wsadzil do pochwy nie do końca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Moze ja niezbyt dobrze wyjasniłam w pierwszym poscie o co chodzi. Jeszcze nie zaczęlam współżycia, na obecną chwile zaczynamy się do tego dopiero przygotowywac(chodzi raczej o przygotowanie psychiczne)
To było tylko "wsadzenie"do pochwy, nie głębiej. |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
"BYLO TYLKO WSADZENIE DO POCHWY" No wlasnie tak sie robi dzieci
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poczytaj troche o tym wszystkim, bo widac jeszcze nie jestes dostatecznie uswiadomiona ![]() Ty na prawde masz 22 lata?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Skoro miałaś wtedy dni płodne, to owszem, mogłaś zajść w ciążę.
Hmmm w ciekawy sposób rozumiesz słowa "nie rozpoczęliśmy współżycia". Powtarzam za Xre - co to w takim razie było? ![]() Poza tym zmieniam tytuł na bliższy regulaminowi - ma odzwierciedlać problem! Wszystkie pytania tu są (powinny być ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie szczerze mowiac tez takie cos denerwuje, ze sie dwoje ludzi bierze za cos, gdzie nie zdaja sobie sprawy jakie moga byc konsekwencje. Znam takich dwoje gdzie oczywiscie bez zabezpieczenia, no bo po co, bo on sobie wolal kupic papierochy zamiast gumki, oczywiscie nie wiedzieli ze w plynie przed wytryskiem moga sie znajdowac plemniki no i dzidzius gotowy, i pytanie: skad??? pozdr. ![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Śluz przed wytryskiem - czy mogę być w ciąży?
Mnie to cholera ciężka trzaska jak czytam posty (ponoć dorosłych?) ludzi, którzy decydują się na odbycie stosunku (czyt. włożenie penisa do pochwy - droga evelyne22) a potem jest krzyk "czy ja mogę być w ciąży??". Bo najpierw pomyśleć, dowiedzieć się, zapytać - to oczywiście jest ciężko. Lepiej od razu zabrać się do roboty, a o ewentualne ryzyko martwić później... Brak wyobraźni ludzkiej nie zna granic...
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Chyba się jednak zorientuje, że członek do jajnika się jednak nie przedostanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
dziewczyny wiecie co ja przanalizowalamwypowiedz evelyne22 i doszlam sdo wniosku ze moze w pojeciu tejze dziewczynki (mowie tak mimoze moze byc starsza odemnie ) stosunek jest wtedy kiedy dochodzi do orgazmu (podejrzewam ze moglo to chodzi ale nie jestem pewna
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#19 |
Raczkowanie
|
Nie ma co uswiadomienie na maxa!! Masakra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
wieszmnie by takiepytanie od 16 latki nie zdziwiloale jesli laska ma naprawde 22 lata to wspolczuje jej dzieciom bo nie wiem jak ona je uswiadomi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#21 |
Wtajemniczenie
|
to jeszcze nie taki zly post..znam lepsze..z jeszcze lepsza wiedza seksualna
![]() a swoja droga jej pewnie chodzilo o to, ze stosunek i ciaza moze byc wtedy jak facet dojdzie itp...a nie jak "tylko" wlozy... ![]() ps. wiecej takich przypadkow i niż demograficzny nam nie grozi ![]()
#22 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie no ale 22 latka powinna miec choc sladowe pojecie co robi a z tym nizem to super tekst
![]()
#23 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem o co tyle bulwersu????? dziewczyna jest przerazona a wy jeszcze na nia najezdzacie:/ sorki ze sie unosze ale bylam w takiej samej sytulacji i wiem jak ona cierpi z przerazenia i proboje sie pocieszyc a przeciez nie kazda dziewczyna jest tak dobrze obeznana i jest weteranka w sprawie sexu . przypomnijcie sobie wasze przerazenie po 1 razie
sluchaj moglo dojsc do zaplodnienia ale nie koniecznie. im mniej razy "tak sie bawiliscie" tym miejsze prawdopodobienstwo ze doszlo do zaplodnienia, powiem ci ze do wiekszosci wpadek w taki sposob dochodzi. bo niby wszyscy sa tacy obeznani a i tak rodza sie dzieci z wpadek. poprostu nikt nie wie ze w sluzie przed wytryskiem moga znajdowac sie plemniki. nastepnym pocieszeniem moze byc to ze z wszystkich plemniczkow tylko kilka procent dociera do celu. sama mialam taki problem ja Ty . moja znajoma mowila nie raz ze sie tak bawi i ze nie ma mowy o zajsciu w ciaze jak zdazy przed wytryskiem. troche mnie uspokoila i zabawilam sie tak tylko ze u mnie to trwalo przez ok 3 sek z 5 razy i za kazdym razem uciekalam. pozniej do mnie dotarlo ze jednak mozna zajsc w ciaze. przesukalam internet i zaczelam sie zalamywac. ale prawdopodobienstwo na takie zajscie w ciaze jest bardzo male(ale jest). jesli mowisz ze zrobil to tylko raz i tylko wlozyl i zaraz wyciagnal to mysle ze nie masz sie czego bac ![]() ![]() ![]() ![]()
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
" poprostu nikt nie wie ze w sluzie przed wytryskiem moga znajdowac sie plemniki." tak, nikt nie wie, a dziewczyny, które przed chwilą pisały o tym, że w śluzie mogą znaleść się plemniki pewnie nie zaliczają się do grona ludzi :P [czytaj: sa kosmitkami skoro o tym wiedzą] "moim zdaniem nie jestes" a z czego wnioskujesz ![]() USG, badanie krwi, pomoc w przeprowadzeniu testu, badanie "ręczne" ?? wiem, że czas pewnie jeszcze zbyt krótki od potencjalnego zapłodnienia, ale skoro możesz tak twierdzić "badając" przez internet to pewnie i te badania już teraz by wykryły ciążę ;-) a co do głębokości, być może dziewczynei chodziło o to, że chłopak tylko dotknął wejścia do pochwy, wiele dziewczyn myli pochwę z wargami sromowymi Edytowane przez KasiaKatarzynka Czas edycji: 2005-11-07 o 18:16 Powód: literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak sie wie skad sie biora dzieci i co robic by sie nie braly to nie wiem czym sie mam przerazac... chyba, ze tym ze partner zle wyceluje ![]() Cytat:
bo: za maly okres czasu moze byc by zostal wyprodukowany hormon HCG, moze byc za maly jego poziom by test wykryl.. lepiej odczekac przynajmniej 14 dni..a najlepiej robic w dniu spodziewanej miesiaczki jak juz ktos chce robic test na 7 dni od zaplodnienia to lepiej test z krwi- duzo dokladniejszy...
![]() |
#26 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przez sluz mozna tak samo dobrze zajsc w ciaze jak przez wytrysk. W sluzie jest minimalnie pare tysiecy plemników, wiec szansa duza.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
dokładnie: z czego wnioskujesz , że każdy po pierwszym razei jest przerażony?
kurcze niby powtarzający się wątek a ile ciekawych i nowych rzeczy się można dowiedzieć... to jeśli kiedykolwiek zdarzy mi się rozmyślac nad ewentualną ciązą mogę zgłosić się do Ciebie?? przez internet mi powiedz czy jestem w ciąży czy tez nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
uwazam, ze olkie maiala racje mowiac, ze przesadzacie z tym, co napisalyscie. zgadzam sie, ze dziewczyna w tym wieku powinna duzo lepiej znac swoja anatomie i konsekwencje takich "zabaw" z chloapkiem. jednak wasza reakcja mnie zaskoczyla i nie zdziwie sie, jesli ja zniechecilyscie do zagladania na forum...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.