|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sprawdzone hotele na wycieczkę dla rodziców (Kreta?)
Chcemy zafundować rodzicom wycieczkę zagraniczną na rocznicę (rodzice w przedziale wiekowym (50-60 lat
![]() Czy macie może jakieś sprawdzone hotele, zapewniające wszelkie wygody dla osób w wieku moich rodziców? Cena nie gra szczególnej roli, chcemy, żeby wyjazd był niezapomniany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sprawdzone hotele na wycieczkę dla rodziców (Kreta?)
Mieszkałam w bardzo fajnym hotelu pod Rethymnonem, tylko nazwy nie pamiętam, może później sobie przypomnę to dopiszę. A jaki standard Was interesuje? I dlaczego oferty prezentują się średnio wg Ciebie?
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- O, pamiętam - hotel Dimitrios: xxx Trzy gwiazdki, ale wg mnie bardzo w porządku hotel i godny polecenia. Ale jeżeli zależy Wam na wyższym standardzie to oni mają też opcję czterogiwazdkową, też Rethimno: xxx, Tam nie byłam ale wygląda zachęcająco, no i "marka" sprawdzona. Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-10 o 20:50 Powód: Link. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2016-09-10 o 20:50 Powód: Link w cytacie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
polecam rodzinny hotelik Angello w Stalidzie, super własciciele, jedzonko, spokój
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jakby za mnie teściowie wybrali nie byłabym raczej zadowolona ![]() pomyśl czasem biura mają takie talony, bony vouchery może warto ?
Mój Blog http://hobbysiowo.blogspot.com Edytowane przez Agniesia666 Czas edycji: 2015-04-18 o 14:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Jeżeli chodzi o Kretę to polecam Ci okolice Chanii - byłam, sprawdziłam było cudownie. Hotele w wysokim standardzie i nawet niezłej cenie
![]() Polecam Ci również Toskanię - cudowne miejsce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.