|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
BAN stały
|
Najlepsze sposoby na oczyszczanie twarzy w domu
Witajcie Kochane,
mam do Was takie pytanie: czy oczyszczacie twarz w domu czy tylko w gabinetach kosmetycznych? Macie lub znacie może jakieś domowe sposoby na oczyszczanie twarzy? Używacie do tego tylko kosmetyków? Czy może na przykład jakiś urządzeń? Przymierzałam się do kupienia urządzenia, ale nie byłam pewna czy poradzę sobie z obsługą. Dlatego najpierw szukałam porady u Was. Bardzo proszę o porady. Pozdrawiam! |
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsze sposoby na oczyszczanie twarzy w domu
Odkąd znalazłam cudowną szczotkę soniczną Foreo, wykonuję oczyszczanie skóry w domu. Szczotka ta działa jak peeling i masażer w jednym. Głęboko oczyszcza a skóra jest naprawdę gładka i promienna. Zdecydowanie polecam! Wersja mini kosztuje ok 499pln.
|
|
|
|
#3 | |
|
Raróg
|
Oczywiście nie jest to reklama
|
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
To dobre
|
|
|
|
#5 |
|
BAN stały
|
Dajcie sobie spokój z tymi wszystkimi urządzeniami, wszędzie teraz reklamy o tym wrzeszczą, każdy to wciska, otaczamy sie takimi maszynami ze niedługo nie będziemy już nic potrafili bez nich zrobić. ja nie mam takich problemów wykorzystuje tradycyjne domowe sposoby na oczyszczanie twarzy ... na inne maszyny itp a tym bardziej kupowanie szkoda czasu i pieniędzy
Edytowane przez 67660fbe4431ef874c547a9fe9d74590b5092d2a_69337201e3f4a Czas edycji: 2015-04-24 o 11:51 |
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Szkoda czasu na to, żeby wyglądać ładnie? Dziwne, że na mnóstwo innych rzeczy nie jest szkoda czasu. Bądźmy szczerzy, twarz kobiety jest jej wizytówką. Jeśli idzie na rozmowę o pracę liczy się pierwsze wrażenie. Lubię kobiety, które nie boją się dbać o siebie i swój wygląd. Zadbany, świeży wygląd również wpływa na nasze samopoczucie.
|
|
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Z męskiego punktu widzenia wolę te kobiety, które dbają o swój wygląd niż podchodzą do tego na zasadzie szkoda czasu. Kobieta może być piękna zarówno wewnątrz, jak i na zewnątrz. Nie ma co się wstydzić tego dbania o piękno zewnętrzne, zwłaszcza, że nie jest ono dane na zawsze. Także dbajcie o to, nie żałujcie sobie, jeśli trzeba to kupcie coś
.
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
|
Możesz kupić sobie maskę rozpulchniającą koszt ok 30zł
Na położną maskę zrobić sobie parę.(do miski wlać wrzątek przykryć głowę ręcznikiem i tak siedzieć pod parą ) Zmyć maskę i zabrać się za oczyszczanie.Po oczyszczaniu stonizować skórę i nałożyć maskę np.oczyszczającą. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.