|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
przeproteinowanie włosów- jaka maska?
Hej dziewczyny , szukałam ale nie było podobnego tematu.
Przeproteinowałam sobie ostatnio włoski maską kertin z kallosa ( zmojej winy oczywiście ).Już to naprawiłam , na szczęscie Chciałabym się dowiedzieć od was które Kallosy nie zawierają protein. Nie znalazłam nigdzie takiego tematu na blogach itp. więc może wy wiecie? Poradziłabym sobie porównując sklady ale dopiero zaczynam wiec mało ogarniam jeszcze Ps. wydaje mi sie ze kallos algae nie posiada protein ale nie jestem pewna
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: przeproteinowanie włosów- jaka maska?
te, które zawierają oleje - jeśli w składzie nie ma milk protein, hydrolized keratin, silk protein, wheat protein - to maska będzie emolientowa
proszę, napisz jakie masz włosy i jak szybko pojawiło się przeproteinowanie - mam zniszczone, rozjaśniane włosy i chciałam kupić keratynową maskę kallosa, bo bananowa i z olejem lnianym mi trochę nie wystarczają |
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przeproteinowanie włosów- jaka maska?
Zajrzyj do wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=701532
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:24.

).
Chciałabym się dowiedzieć od was które Kallosy nie zawierają protein. Nie znalazłam nigdzie takiego tematu na blogach itp. więc może wy wiecie? Poradziłabym sobie porównując sklady ale dopiero zaczynam wiec mało ogarniam jeszcze