Jak stracić chłopaka w 10 dni - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-01-19, 22:05   #1
Apopleksja
Raczkowanie

Jak stracić chłopaka w 10 dni

Witajcie Jestem tu nowa i to moja pierwsza wiadomość.
W skrócie: Mój chłopak pokazał swoje prawdziwe oblicze...
Nie widzę żadnych optymistycznych scenariuszy na nasz związek, za dużo wypłakałam łez i przestało mi zależeć już na nim, mam go serdecznie dość, ale hm... ja nie chcę go zostawić. Wolałabym żeby to on rzucił mnie. A, więc pytanie jak w tytule: Jak stracić chłopaka (niekoniecznie w 10 dni )??? Co robić/jak postępować żeby miał mnie serdecznie dosyć?
Z góry dziękuję za nietypowe porady i pozdrawiam
Apopleksja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 22:08   #2
pomaranczkav
Raczkowanie

Dot.: Jak stracić chłopaka w 10 dni

Cytat:
Napisane przez Apopleksja Pokaż wiadomość
Nie widzę żadnych optymistycznych scenariuszy na nasz związek, za dużo wypłakałam łez i przestało mi zależeć już na nim, mam go serdecznie dość, ale hm... ja nie chcę go zostawić. Wolałabym żeby to on rzucił mnie. A, więc pytanie jak w tytule: Jak stracić chłopaka (niekoniecznie w 10 dni )??? Co robić/jak postępować żeby miał mnie serdecznie dosyć?
a dlaczego niby wolissz że by to on Ciebie rzucił ? nie rozumiem..

uwielbiam to uczucie, kiedy mówiąc głupek, myślę "Boże jak ja GO kocham"

"ty nie jesteś kobietą, ty jesteś wyzwaniem"
pomaranczkav jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 22:14   #3
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
tchórzostwo? żałosna próba zemsty? Dla mnie byś pokazała klasę; dojrzałośc i że jesteś od niego lepsza jakbyś powiedziała mu to prosto w oczy i tyle, bez udziwnień.
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 22:15   #4
kropeczkaa89
Raczkowanie

Nieźle się ubawiłam czytając twoją wypowiedź, to skoro nie chcesz go zostawić to po co masz zachciankę, żeby on rzucił Ciebie? Dziwne zachowanie. Skoro przez niego cierpisz to powiedz mu, że to koniec na to samo wyjdzie. Rozbrajają mnie wypowiedzi "anonimowych" czasami dzieci, które piszą głupoty bez sensu. Pomyśl, a może do czegoś dojdziesz.

kropeczkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 22:18   #5
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pomaranczkav Pokaż wiadomość
a dlaczego niby wolissz że by to on Ciebie rzucił ? nie rozumiem..
Że tak powiem... za dużo za nim biegałam, za dużo powtarzałam słowa kocham, za dużo dawałam ciepła i dlatego nie zrozumie że moje całe uczucie zgasło. Wku**i się, wyrobi mi opinię, że jestem taka i owaka bo sobie znalazłam kogoś i nie potrafię się przyznać.
Eh... On naprawdę jest nieprzewidywalny! Raz powiedziałam na okrężkę że potrzebuję przerwy to wpadł w szał łapiąc za nóż! Boję się z nim nawet na poważnie kłócić, bo wykrzykuje takie słowa, że włos się jeży, a potem tak to wszystko nakręci, że wina spada na mnie. Za dużo opowiadać. Nieciekawa sprawa!
Stary 2010-01-19, 22:20   #6
kassiulka87
Raczkowanie

rzucaj fochami na lewo i prawo, bądz niemiła, opryskliwa, powiedz, ze sie wypaliłaś i go nie kochasz,ze nie masz ochoty na seks z nim..no i sie z nim nie ten teges...
kassiulka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 22:24   #7
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropeczkaa89 Pokaż wiadomość
Nieźle się ubawiłam czytając twoją wypowiedź, to skoro nie chcesz go zostawić to po co masz zachciankę, żeby on rzucił Ciebie? Dziwne zachowanie. Skoro przez niego cierpisz to powiedz mu, że to koniec na to samo wyjdzie. Rozbrajają mnie wypowiedzi "anonimowych" czasami dzieci, które piszą głupoty bez sensu. Pomyśl, a może do czegoś dojdziesz.

Dla ciebie to jest zabawne, dla mnie poważna sprawa. Wpadłam w gó**o! Jak się wygrzebać? Najgorsze jest to, że to on się do mnie wprowadził i tak łatwo czy szybko się nie da!
Stary 2010-01-19, 22:29   #8
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Dla ciebie to jest zabawne, dla mnie poważna sprawa. Wpadłam w gó**o! Jak się wygrzebać? Najgorsze jest to, że to on się do mnie wprowadził i tak łatwo czy szybko się nie da!
Nie dac się zastraszyc - to raz. Po drugie - jest u Ciebie zameldowany? nie - to zadzwoń po policje, będą go musieli zabrac... I po prostu musisz go wyrzucic by zapomniec o jego istnieniu, żeby on z kolei zapomniał o Twoim.
Stary 2010-01-19, 22:30   #9
paula78
Zakorzenienie

Nie dośc ,że przez niego cierpisz to jeszcze musisz wymyślic sposób jak się go pozbyć ??
bez jaj.

dziekujesz ,pakujesz pana i bye!

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 22:47   #10
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
Nie dośc ,że przez niego cierpisz to jeszcze musisz wymyślic sposób jak się go pozbyć ??
bez jaj.

dziekujesz ,pakujesz pana i bye!
Boję się tego jak zareaguje, co zrobi. W końcu kiedyś tak go ubóstwiałam, nie potrafię tak go potraktować. I nie chcę już być tak traktowana.

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Nie dac się zastraszyc - to raz. Po drugie - jest u Ciebie zameldowany? nie - to zadzwoń po policje, będą go musieli zabrac... I po prostu musisz go wyrzucic by zapomniec o jego istnieniu, żeby on z kolei zapomniał o Twoim.
Myślę, że policja to zły pomysł. To ja będę ta zła, nie on. Już słyszę opinie innych co ja biednemu X zrobiłam!
Stary 2010-01-19, 22:48   #11
whoaboa
Zadomowienie

Cytat:
Że tak powiem... za dużo za nim biegałam, za dużo powtarzałam słowa kocham, za dużo dawałam ciepła i dlatego nie zrozumie że moje całe uczucie zgasło.
Eh... On naprawdę jest nieprzewidywalny! Raz powiedziałam na okrężkę że potrzebuję przerwy to wpadł w szał łapiąc za nóż! Boję się z nim nawet na poważnie kłócić, bo wykrzykuje takie słowa, że włos się jeży, a potem tak to wszystko nakręci, że wina spada na mnie. Za dużo opowiadać. Nieciekawa sprawa!
A co on ma do rozumienia? Pozegnaj sie z delikwentem i tyle.

Skoro jest taki nieprzewidywalnym psycholem, ze lapie za noz to nie masz wiekszych zmartwien niz to, ze wyrobi Ci taka a siaka opinie? (bo to byl Twoj pierwszy argument) Dziwne.
Plus jaka masz gwarancje, ze gdy zaczniesz odstawiac te swoje sposoby, zeby Cie rzucil, to rowniez nie wpadnie w szal?

Cytat:
Myślę, że policja to zły pomysł. To ja będę ta zła, nie on. Już słyszę opinie innych co ja biednemu X zrobiłam!
A co policja uwierzy mu na ladne oczy, a nie Tobie?
Jak juz pisalam wyzej - opinie innych w starciu z niezrownowazonym facetem to pikus...

Edytowane przez whoaboa
Czas edycji: 2010-01-19 o 22:57
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 23:00   #12
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:

Na Twoim miejscu w dooopie bym miała co kto pomyśli bo racja jest po mojej stronie!! a na psychopate nie ma innej rady!! ale dalej chcesz byc ofiarą - proszę bardzo!! dalej się nim przejmuj, otoczeniem bo to oni są ważni nie Ty ani twoje bezpieczeństwo, pfffff troche instynktu samozachowawczego dziewczyno!!!! tylko zdecydowanie na psychopate pomoże i nie uleganie mu, dalej tego nie rozumiesz?????
Stary 2010-01-19, 23:03   #13
krolowakiczu
Zakorzenienie

pokazuj mu ze ci wgl nanim nie zależy, traktój go jak zabawke, umawiaj sie z nim a potem minute przed pisz, że jednak nie , bo zkims innym idziesz itd myśle,że troche i Cie zostawi :P

osobiście to ja wolała bym zerwać no, ale rób co chcesz

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 23:16   #14
Neciak89
Zakorzenienie

No tak i kolejna co pyta, dostaje odpowiedzi, ale żadnej z nich nie weźmie do siebie "bo nie"

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 23:25   #15
nenowka152900
Zadomowienie

powiedź mu ze ma małego

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-01-19, 23:30   #16
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nenowka152900 Pokaż wiadomość
powiedź mu ze ma małego
xD

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
Stary 2010-01-19, 23:44   #17
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Strategia działania:

Zamawiasz zmianę zamków na konkretny dzień i godzinę, jak wiesz, że go nie będzie.
On wychodzi.
Zmieniasz zamki.
Pakujesz go i wystawiasz za drzwi.
Zostajesz zabarykadowana w mieszkaniu a w razie afery wzywasz policję, albo wybywasz na tydzień do rodziców/koleżanki.

Alternatywa:
Zrywasz z nim wprost, ale gdzieś w miejscu publicznym - może niezbyt elegancko, ale za to bezpieczniej.

Jeśli, jak opisujesz, to niebezpieczny furiat, to należy się go pozbyć skutecznie i szybko.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 23:48   #18
ketinea
Raczkowanie

Nie maluj się, chodź zaniedbana, puszczaj przy nim głośne bąki, bekaj, nie sprzątaj, nie gotuj, przypalaj nawet wodę, czepiaj się o wszystko, zabraniaj jakichkolwiek wyjść, skasuj mu z listy kontaktów wszystkie koleżanki, rób awantury o wszystko, sprawdzaj mu konta, wierć mu dziurę w brzuchu pytaniami i obrażaj się o każdą odpowiedź, często płacz, przestań się golić, nie uprawiaj z nim seksu, rozbij lub zarysuj mu samochód, zepsuj mu komputer, kup zwierzę na jakie ma alergię, wymuszaj na nim oświadczyny, powiedz że chcesz mieć siedmioro dzieci, zdradź go, jedz dużo czosnku, przedrzeźniaj go, wyzywaj, pobij, skrytykuj łożkowe umiejętności, śmiej się z jego wacka przy jego kolegach, zaproponuj trójkąt z innym facetem.
ketinea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-19, 23:49   #19
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
A co on ma do rozumienia? Pozegnaj sie z delikwentem i tyle.

Skoro jest taki nieprzewidywalnym psycholem, ze lapie za noz to nie masz wiekszych zmartwien niz to, ze wyrobi Ci tak a siaka opinie? (bo to byl Twoj pierwszy argument) Dziwne.
Plus jaka masz gwarancje, ze gdy zaczniesz odstawiac te swoje sposoby, zeby Cie rzucil, to rowniez nie wpadnie w szal?

A co policja uwierzy mu na ladne oczy, a nie Tobie?
Jak juz pisalam wyzej - opinie innych w starciu z niezrownowazonym facetem to pikus...

To było tak, że ja chciałam na jakiś czas odpocząć od niego, a on to zrozumiał po swojemu, że to koniec i złapał za nóż bo CHCIAŁ SOBIE COŚ ZROBIĆ! Nie pomagały wtedy żadne moje wyjaśnienia, że ja nie chce się rozstawać tylko przemyśleć w samotności kilka spraw.
Kiedy ja go naprawdę wyprowadzę z równowagi to staje się nieprzewidywalny i bardzo wybuchowy mimo, że mam rację w jakiejś tam kwestii. Dlatego coraz rzadziej, aż przestałam wogóle wszczynać awantury, bo szkoda szarpać moich nerwów w tym wszystkim a i tak wyjdzie na jego, albo powie że rozumie, że zmieni swoje zachowanie, a na drugi dzień to samo. Zamknęłam się w sobie oddalając się od niego coraz bardziej, aż przestało mi na nim zależeć. Teraz czuję tylko żal. Był takim wspaniałym chłopakiem. Opanowany, miły, czuły, interesował się mną, moimi problemami, zachciankami. Robiliśmy wszystko wspólnie. Umieliśmy ze sobą rozmawiać, cieszyliśmy się każdą chwilą ze sobą. Przez narastanie problemów stał się nerwowy, zamykał się w sobie, przestał się interesować mną np. czy jestem zmęczona, czy mnie coś trapi, co planuję na wieczor. Aż w końcu stał sie zimnym egoistą, który miewa swoje huśtawki nastrojów, bo raz sie uśmiechnie, powie kochanie,chce przytulić a za chwilę walnie fochem bo ja mu np uwagę zwrócę albo powiem np że mnie nie słucha to powie "fajnie myślisz k**wa, zamknij sie już" "nie interesuje mnie już co do mnie mówisz" a nawet "wypier***" Dlatego nawet jak szczerzy zęby bo ma zachcianki to ja mimowolnie odsuwam się i mówię, że np zranił mnie dzisiaj mówiąc to i tamto dlatego jest mi źle (oczekuję od niego skruchy, przeprosin) a on daje sobie spokój, odwraca się plecami zlewając mnie i mówi np, że to przez to i tamto (wymyśla głupie usprawiedliwienia, nie przeprasza) i że tylko wiecznie się czepiam, mam pretensje o byle co - no to próbuję z nim rozmawiać a on (znowu zlewka) i "dobra, zamknij się! nie chcę mi się z tobą rozmawiać" Ja się starałam walczyć o nasz związek, próbowałam rozmawiać o tym co mi się nie podoba w nim i jego zachowaniu, czasami krzyczałam żeby dotarło a on? zero starań.
No i tak wyszło że samoistnie zamknęłam się w sobie, zgasiłam wszelkie uczucie i sobię żyję tak z nim, ale bez niego. Prawie wogóle nie rozmawiamy ze sobą, nie przytulamy się (chyba że ten "dobry" się odezwie i mnie obejmie- ale to po mnie spływa, nie działa bo wiem że jutro będzie znowu jak do tej pory). Nie widzę po nim dalej żadnych starań a powinien zauważyć że coś jest nie tak, zrozumieć jaki jest dla mnie, ile ja dla niego zrobiłam, jak bardzo się starałam. Wiecie co? On się na mnie wk**ia, że ja tak go traktuje zlewająco (tak na prawdę to upierałabym się, że trzymam się na dystans)np z nerwami mówi, że on chce ze mną tv pooglądać, poprzytulać się a ja go zlewam siedząc na necie (nie umiem czytać w myślach, żadnej sugestii nie słyszałam) i wtedy krzyczy, że jak ma się starać skoro traktuję go jak powietrze (co jest nieprawdą- bo opowiadam mu normalnie, a przeciez nie będę łaskawie liczyć czy jaśnie pan chce coś porobić ze mną, więc planuję sobie samotnie wieczor). Po tym wybucha i wychodzi a ja zdziwiona siedzę i myślę co ja zrobiłam!! Zranił mnie i moją psychikę. Nie chcę już tak żyć! W psychice mam zakodowane tylko on- zły, nie wierzę w żadne jego przemiany, bo one zawsze kończą się na obietnicach. PRZEPRASZAM, ŻE SIĘ TAK ROZPISAŁAM! WYBACZCIE. POMOGŁO JEDNAKŻE, CZUJĘ ULGĘ! WYRZUCIŁAM TO Z SIEBIE!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-01-20, 00:01   #20
paulincia513
Rozeznanie

Podzielam wypowiedź koleżanki wyżej to zerwanie w miejscu publicznym jest bardzo bezpieczne a jeszcze lepiej jesli Twoja bliska koleżanka lub ktoś taki byłby w pobliżu, żebyś mogła spokojnie opuścić to miejsce nie patrząc wstecz i nie myśląc, żeby tam spowrotem do niego wrócić! Trzeba stawić kolesiowi czoła! Nie możesz się go bać!

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

a ile ze sobą jesteście? Uderzył Cie kiedyś, że tak bardzo się go boisz?

25

Kreta 16-23.07
paulincia513 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 00:10   #21
Apopleksja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paulincia513 Pokaż wiadomość
Podzielam wypowiedź koleżanki wyżej to zerwanie w miejscu publicznym jest bardzo bezpieczne a jeszcze lepiej jesli Twoja bliska koleżanka lub ktoś taki byłby w pobliżu, żebyś mogła spokojnie opuścić to miejsce nie patrząc wstecz i nie myśląc, żeby tam spowrotem do niego wrócić! Trzeba stawić kolesiowi czoła! Nie możesz się go bać!

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ----------

a ile ze sobą jesteście? Uderzył Cie kiedyś, że tak bardzo się go boisz?

1,5 roku. Uderzył. Potem się tłumaczył. Przez kilka dni był jak do rany przyłóż i zapomniałam o tym, wybaczyłam choć zawsze zarzekałam sie że jak facet mnie uderzy to definitywnie koniec.
Stary 2010-01-20, 00:23   #22
Neciak89
Zakorzenienie

Bardzo nie lubie tego typu kobiet. Chcą skończyć związek ale nie potrafią. Zrób to co poradziła Lexie, najlepszy sposób. A jeśli nie chcesz sama zakończyć, no to my Ci nie pomożemy. Z doświadczenia wiem, że jak ktoś się wykręca od rad to nic z tym sam nie zrobi.

Kosmetycznie

Cytat:
Stary 2010-01-20, 01:51   #23
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
powiedziec dziekuje i nie chce byc z toba.
Stary 2010-01-20, 02:20   #24
twizzy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość

Zrywasz z nim wprost, ale gdzieś w miejscu publicznym - może niezbyt elegancko, ale za to bezpieczniej.
niby dobry pomysł,ale to jeszcze nie rozwiązuje problemu.Z tego,co pisze autorka wynika,że facet nie jest nieobliczalny.Co z tego ,że uda jej się zerwać z nim w miejscu publicznym skoro jak wróci do domu to dostanie setkę smsów z pogróżkami-to tylko PRZYKŁAD.ale rozumiecie o co chodzi,to chyba ten typ faceta,którego nie da się pozbyć tak łatwo.

jednak-najpierw spróbuj normalnie,stanowczo.Jesli on nie odpusci to bedziemy sie dalej martwić.

Edytowane przez twizzy
Czas edycji: 2010-01-20 o 02:21
twizzy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 04:33   #25
niutka1
Wtajemniczenie

przypomnij sobie jego opinie o kobietach- jakich nie lubi zachowan, ubioru... stylu itd... i wprowadź to w zycie u siebie, do tego bądz niemiła, opryskliwa i zacznij go krytykowac w łózku, a najlepiej w ogóle przestan z nim sypiać mówiąc , że seks jest taki nudny i w ogóle dla ciebie to nie ma zadnego znaczenia go uprawiac. poza tym zacznij byc bardzo namolna, wydzwaniac do niego co chiwila, gdzie jestes misiu, co robisz i rób afery o byle spojrzenie na inna, no i co chwila mów, że chcesz zeby ci cos kupił...
no i koniecznie spasuj z higieną, chodź w dresach, dłub w nosie przy nim, zostawiaj podpaski na środku łazienki itd...
31.12.2014 : 54cm podcinane wiele razy, CEL: 69cm..
zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm.
niutka1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 06:14   #26
wrzosoweniebo
Raczkowanie

zastanowiło mnie jedno jeśli chciałabyś zastosować metodę taką jak niektóre dziewczyny piszą czyli dłubanie w nosie, nie mycie się hehe itd a tym samym on jest taki nieprzewidywalny jak mowilas to nie obawiasz sie ze poziej zacznie rozpowiadac jaka z Ciebie brudaska, fleja itp?

Mi byłoby bardziej wstyd uslyszec o sobie takie rzeczy niz to ze sobie zmysla ze mam kogos na boku i dlatego go zostawiłam. Co do tego drugiego nie mialby zadnych dowodów jedynie swoje pomówienia a co do pierwszej opcji moglby np fotke Ci pstryknać/nagrać filmik na komórkę jak chodzisz w brudnych ciuchach w tłustych wlosach i dlubiesz w nosie zostawiając wokół siebie podpaski a pozniej musialabys sie tlumaczyc znajomym ''nie wiesz co to tak specjalnie robiłam zeby to on ze mną zerwał ''

także lepiej nie kombinowac bo mozna przekombinowac i wyjsc jeszcze gorzej na tym.
wrzosoweniebo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 07:22   #27
nicka01
Wtajemniczenie

Boże, Wy na prawdę dajecie tej dziewczynie rady jak sprawić aby chłopak Cię rzucił ?
O matko.

dziecinada, brak odpowiedzialności, brak klasy.

nie masz żadnej szansy ale ją wykorzystaj

nicka01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 07:46   #28
KarolinaK
Zakorzenienie

Re: Dot.: Jak stracić chłopaka w 10 dni

Swoja droga byl film "jak stracic chlopaka w 10dni". Pewnie jakies pomysly zdobedziesz

Cytat:
A co do jego rzeczy. Pakujesz wystawiasz w przedpokoju i piszesz sms ze walizki sa do odebrania tego i tego dnia o jakiejs godzinie jesli sie nie zjawi wystawiasz je na zewnatrz. W tym czasie prosisz siostre/brata/kolezanke/kuzynke zeby byla u ciebie do domu kiedy on sie zjawia a ty pijesz sobie w tym czasie kawe w kawiarni.
KarolinaK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 08:06   #29
eloi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego - ktoś , kogo zaprosiło się do własnego domu , nie jest intruzem w świetle prawa Teoretycznie można go tylko grzecznie prosić o opuszczenie lokalu , policja mogłaby zareagować właściwie dopiero w przypadku stwierdzenia agresji ze strony "kawalera" .

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Strategia działania:

Zamawiasz zmianę zamków na konkretny dzień i godzinę, jak wiesz, że go nie będzie.
On wychodzi.
Zmieniasz zamki.
Pakujesz go i wystawiasz za drzwi.
Zostajesz zabarykadowana w mieszkaniu a w razie afery wzywasz policję, albo wybywasz na tydzień do rodziców/koleżanki.

Jeśli, jak opisujesz, to niebezpieczny furiat, to należy się go pozbyć skutecznie i szybko.
A nie teoretyczny , za to skuteczny sposób podała Sz.P. Lexie. Wystarczy wykonać . ( I w razie awanturowania sie pod drzwiami "wyproszonego" tak osobnika bezwzględnie wezwać policję , bez czajenia się , że na kogo to się wyjdzie , trochę powagi i zdecydowania ).
eloi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-01-20, 08:09   #30
pieluchomajtek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez nicka01 Pokaż wiadomość
dziecinada, brak odpowiedzialności, brak klasy.
Nie no. Bez jaj. Facet zachowuje sie jak totalny kretyn, cham i burak a ona ma sie przejmowac "Musze zachowac sie dojrzale, odpowiedzialnie i z klasa"
Olac buraka, wystawic mu walizki bez slowa, zmienic zamki, ogolnie poslac go do diabla.
jeśli odejdziesz to już nie wracaj
jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj
zestarzeje się i już nie będzie zdradzał
lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość
pieluchomajtek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości