|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wesele
witam, jesli umiescilem watek w zlym dziale to prosze o przeniesienie
dostalem zaproszenie od swojej dziewczyny na wesele, jest pewien problem otoz nie umiem tanczyc, wynika to pewnie z tego ze rzadko goszcze na takich uroczystosciach, na jakies imprezy tez staram sie nie wychodzic z tego powodu, odkladalem to zawsze na pozniej i wyszlo na to ze mam 17 lat i nie umiem w ogole tanczyc. Jestem troche wstydliwy wiec wolalbym tanczyc niz siedziec z jej rodzina przy stole, myslicie ze z poradnikow na youtube moglbym cos podlapac? prosilbym rowniez o jakis ciekawy filmik z ktorego cos sie naucze mam jeszcze kilka pytan co do tego; jak sie zachowywac przy stole? Jakich tematow unikac, na jakie sie lepiej nie wypowiadac? mam 17 lat wiec jeszcze mi legalnie alkoholu nie wolno pic, wiec co jesli ktos mi zaproponuje? odmowic? jesli ide tanczyc to zdjac marynarke czy nie? dolozyc sie do koperty lub na jakis prezent np kwiaty? skladac zyczenia panstwu mlodym mimo ze ich wogole nie znam? jesli ludzie obok mnie siedzacy beda sobie na jakis temat rozmawiac to lepiej bedzie sluchac i czekac ewentualnie na jakies pytanie czy dyskutowac razem z nimi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: wesele
Kiedy to wesele? Może niech twoja dziewczyna pokaże ci podstawowe kroki, chyba łatwiej ci będzie podłapać w ten sposób, niż z filmików na YT no i dopasujecie się mniej-więcej w tańcu
![]() ![]()
“I'm suspicious of people who don't like dogs, but I trust a dog when it doesn't like a person.” ![]() Edytowane przez taka_cholercia Czas edycji: 2015-04-26 o 10:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Na pewno nie jest tak źle z Twoim tańcem jak Ci się wydaje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do dawania prezentu czy dołożenia do koperty,jesteś gościem,ale osobą towarzyszącą,więc uważam że jak dasz kwiatki to będzie miły gest ![]() I dołączaj się do dyskusji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Konto usunięte
|
nie mów o polityce, religii i o tym, że uważasz małżeństwo za bzdurę
![]() Cytat:
![]() ja mając 14 lat piłam z rodzicami na weselu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale zawsze jest tak samo: najpierw rozmowa o ceremonii i o pięknej sali weselnej, potem zaczyna się chlanie i rozmowy same płyną. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.