|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Mieszkanie z MDM - są chętne?
Cześć dziewczyny
![]() czy są na forum osoby, które planują zakup mieszkania w MDM? Ja bym bardzo, bardzo chciała, TŻ też jest za ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mieszkanie z MDM - są chętne?
Wyboru nie ma bardzo dużego, ja się rozglądam za czymś na Bemowie, jest tam jedna inwestycja z MDM-em, byłem teraz na dniach w weekend i przy okazji podpytałem o wszystkie formalności z tymi dopłatami, bo trafiłem akurat na wykład temu poświęcony.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mieszkanie z MDM - są chętne?
Dziewczyny, ja też rozważam zakup mieszkania w programie MDM. Teraz rodzinom z dziećmi ma być łatwiej ponoć, generalnie troszkę się pozmieniało w temacie, bo 3 marca chyba weszła jakaś nowa ustawa. Szkoda tylko, że ten wkład własny zwiększyli... bo wzrósł z 5 do 10%. Generalnie, to polecam Wam bardzo fajną publikację, jeśli chodzi o dofinansowanie do mieszkania, a konkretnie - o wszelkich niezbędnych dokumentach. Wszystko, co jest potrzebne, żeby o taką dopłatę do mieszkania móc się ubiegać. Podsyłam Wam więc link, mam nadzieję, że Wam też się przyda: http://www.wirtualnemedia.pl/centrum...-do-mieszkania
Pozdrawiam i odezwijcie się, czy coś już zdziałałyście w temacie ![]() Edytowane przez ponetna Czas edycji: 2015-04-29 o 23:35 Powód: urwana wypowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.