|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Dostałam kosza - potrzebuje obiektywnego spojrzenia
Cześć,
Dostałam kosza od faceta , spotkaliśmy się 3 razy - ale było wspaniale, strał się, nie był nachalny , wszystko było fajnie z jego strony. Trochę zachowywałam się nie fair w stosunku do niego , umawiałam się a potem nie przychodziłam na spotkania , olewałam go i w ogóle . A spowodowane to było tym , że mam problemy ze sobą i boję się bliskości , to jest jakiś taki nieracjonalny strach, humory i w ogóle nie wiem jak to nazwać - i dzisiaj dostałam od niego smsa, że nasza znajomość jest bez sensu, że życzy mi powodzenia . Wymieniliśmy się jeszcze kilkoma wiadomościami , i wyczułam żal do mnie - i teraz pytanie czy jest jakaś szansa , że on się jeszcze odezwie - naprawdę mu zależało na znajomości ze mną ,ale powiedział, że brak mojego zaangażowania jest nie do przeskoczenia. Może spróbować się odezwać się za kilka tygodni...chociaż to chyba bez sensu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dostałam kosza - potrzebuje obiektywnego spojrzenia
Wątpię, boo... przecież spotkaliście się trzy razy, ty go olewałaś, a on powiedział papa. Po co miałby się odzywać? Jeśli Ci na nim zależy - sama napisz, ale nie rób tego jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, bo on nie jest przedmiotem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Daj facetowi spokój. To, że masz ze sobą problemy, nie jest usprawiedliwieniem. Także najpierw udaj się do specjalisty, ogarnij co masz do ogarnięcia, a dopiero potem działaj z facetami, jeśli nie potrafisz inaczej. Wiesz, raczej żadna znajomość się nie rozwinie, jeśli jedna strona będzie drugą olewała, zresztą- umawianie się z kimś a potem nieprzychodzenie na spotkanie jest po prostu chamskie.
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jeżeli zachowywałaś się jak opisałaś, to wcale nie dziwie się jego reakcji. Zwłaszcza, że to jedyny obraz Ciebie, jaki zna. Pamiętaj również, że problem z bliskością i strach to Twój problem, a nie jego, i on nie jest od tego by to rozwiązać, zwłaszcza jeżeli chodzi o tak krótką znajomość.
Możesz spróbować odezwać się za jakiś czas, ale nie licz na to za bardzo. Popracuj nad swoim strachem i nie powtarzaj błędów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
plum plum
|
popieram dziewczyny wyżej.
Obiektywnie na rzecz patrząc, to facet zachował się z klasą, że Ci napisał, że kończy znajomość, ja po takim zachowaniu bym się w ogóle nie odezwała. Nie traktuj swoich problemów jako wytłumaczenia na złe zachowanie. Lęki lękami, ale powinnaś spojrzeć nieco dalej niż czubek własnego nosa i zastanowić się, jak on się musiał czuć, gdy go wystawiałaś? Jak Ty byś się poczuła? Może przestań się tak bardzo skupiać na własnych odczuciach, a zacznij dostrzegać, że inni ludzie czują dokładnie to samo, co Ty? Nikt nie wróży z kuli i nie domyśli się, że to jakaś blokada, a nie zwyczajne chamstwo i olewka.
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
umowic sie na spotkanie i nie przyjsc, to niestety szczyt chamstwa.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Strach przed bliskością to może się objawiać zetresowaniem na spotkaniach, natomiast ciągle odwoływanie spotkań to brak kultury, olewka i brak szacunku do czyjegoś czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Jedyna opcja jest taka, że Ty się odzywasz, wyjaśniasz sprawę (czyli mówisz mu to, co tu napisałaś) i liczysz, że dostaniesz kolejną szansę. Jeśli dostaniesz, to doceń to i nie spieprz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie ma szans - próbowałam mu to jakoś wszystko wytłumaczyć - przeprosić , porozmawiać - ale napisał mi tylko , że nie chce mieć ze mną nic wspólnego. Trochę go rozumiem, faktycznie chyba czas udać się na terapię.
Dzięki wielkie za pomoc! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
plum plum
|
wiesz, jeśli to inteligentny człowiek, to by nie łyknął takiego tłumaczenia po fakcie. Uznał pewnie, że dalej chcesz się nim bawić i przeciągasz sprawę, mętnie tłumacząc się jakąś blokadą.
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Zachowałaś się jak niewychowany bachor i jeszcze koszem z czyjejś strony to nazywasz? Czegoś tak głupio roszczeniowego chyba nie czytałam.
W ten sposób nie umówiłabym się drugi raz ze zwykłą znajomą, co dopiero na randkę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
.
|
lol, dziwisz się, że dostałaś kosza?
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:56.